من بدبخت ۷ یا ۸ سال پیش جدا شدم!!
و طی ۷ یا ۸ سال طبیعیه با اشخاصی اشنا شدم ...یا عاشق شدم و نشده
این ک نشده هم مقصرش من نبودم...
مثلا یکیو از ۳ سال پیش میشناختم واقعا کراشم بود حتس از شکمم زدم براش هدیه گرون خریدم ولی نموند...
نمیشد اصلا ادمش نبود...
یا یکی دیگ یکسال از عمر منو گرفت از دسته گل و کادو جشن بزرگبرا تولدم بگیر ...پیشنهاد ازدواج و فلان...اهش جلو چشمم دست یکیو گرفت اورد چیکار میکردم
مقصر بدی دیگران من نبودم نیستم و هیچ وقتم بخاطر تجربیات بد نمیام خودمو حبس کنم
یه مشت عقل کل ک فقط نمونشون تو این سایته منو پاره کردن ک اره نفس بکش خودتو کشتی بس رل زدی فلان کردی ک ته همینارو در بیاری با صدتا بودن...یا کسی نگاشونم نمیکنه!؟
یجور برخورد میکنن انگار تو التماس مردارو میکنی بیان طرفت!؟بخدا اگ خودشون تو موقعیت من بودم خیلی وقت پیش افسار شل میکرد
تا من ی تاپیک زدم ک نظر سنجی کنم راجب ب شخص جدیدی ک ی پسر مجرده
گفتم ما میخایم بدون اطلاع خانواده ها ازدواج کنیم بریم سر زندگیمون!!!!
یکی اومد فحش تو منزلت نداری فلان مث فلان سرتو انداختی پایین میخای بری یارو زندگی کنی..
یهو دیدم ۲۰۰ تا نوتیف دارم نگا کردم یکی از اولین تاپیک تا اخرین تاپیک منو داشت لایک میکرد
بابا دست بردارید نکنید
دونه ب دونه اومدن میگن ما سبک زندگی تورو نمیپسندیم اقا نپسندین ...من راجع ی موضوع دیگ نظر سنجی کردم تو چیکار ب صد و خورده ای تاپیک من داری...!!؟
من تو اطرافم هم دختریو میبینم سالی ۵ تا رل داره
یکی سالی ۱۰ تا
یکیم نداره!!
یکیم اصلا کسی سمتش نمیاد ...خب ب من چ ب شما چ نکنید بابا نکنید
اومده کامنت گذاشته تو اگ ادم بودی۱۷ سالگیت ازدواج نمیکردی میخاستی سرویس بدی
خب کردم دلم خاست شرایطم لیجاب میکرد....خودمم تاوانشو دادم چرا دوس دارید اثبات کنید از بقیه بهترید...
من ب درستی یا غلطی کارایی ک کردم کار ندارم
هر کدومشو ی درس بود تموم شدو رفت
راضیم هستم ...چون از حدود خودم نگذشتم طبق قوانین خودم پیش رفتم...خیانت نکردم ...هرزم نرفتم لایی هم نکشیدم...
سالی ۵ تا رلم نزدم و اخرین رابطه ی احساسیم یکسال گذشت و الان شخص جدیدی اومده تو زندگیم
دختره انقد فحش ناموسی تو تاپیکاری من داده بود ک دنبال فلان چیز میگردیَ!بعد اکانت هر چی گزارش میزنم ن تاپیک پاک میشه ن اون شخص تعلیق ۳ روز تمام الکی اکانت من مسدود و بدون امکان اعتراض یا جواب دادن ب نی نی یار چرا اخه؟؟😮💨