2777
2789

امروز مامانم خونه ی پدربزرگم بود منم به بابام گفتم بعد باشگاه میرم پیش مامان ولی نرفتم با نامزدم بیرون بودیم تا ساعت ۶ونیم رفتیم دنبال مامانم مارو رسوند خونه

الان میترسم فردا لو برم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یهو بگن دیشب چرا نیومدی

درسته نامزدمه عروسیمم بزودیه ولی خانوادم بخ شدت سختگیرن نمیزارن تنهایی جایی برم

وای بچه ها غلط کردم اگه بابام بفهمه جهنم میشه😐گفت فک نکنم رفته باشی گفتم چرا رفتم منکرش شدم بیشتر از این میترسم

صدقه دادم ایت الکرسیم خوندم وای غلط کردم بدون اجازهه

چقد بدبختم با شوهرمم باید یواشکی برم💔😭

چیکار کنم بنظرتون

💍♥️

یلحظه فک کردم رلته ولی بازم گفتم رواله رل هم چیز عادی ای شده چ برسه نامزد

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلحظه فک کردم رلته ولی بازم گفتم رواله رل هم چیز عادی ای شده چ برسه نامزد

حس میکنم از اونام ازدواجم کردم بابام میگه بیرون نرو😐💔دیونم کرده نامزدیو تو دهنم مث زهر کرده همش استرسه این نزدیک یکسال

💍♥️

حس میکنم از اونام ازدواجم کردم بابام میگه بیرون نرو😐💔دیونم کرده نامزدیو تو دهنم مث زهر کرده همش اس ...

الهی بمیرم💔💔اینجور باباها گناهکارن 🙂لوندیا جواب پس میدن (:

هییی

چند سالشه بابات؟ کجایی هستی نوشتی لری؟ اما احتمال میدم بابات کورده نه؟ چون سختگیریه کوردا بیشتره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
حس میکنم از اونام ازدواجم کردم بابام میگه بیرون نرو😐💔دیونم کرده نامزدیو تو دهنم مث زهر کرده همش اس ...

تو عقد کردی یا نامزدی خالی؟

تو عقد کردی یا نامزدی خالی؟

عقدم بابام ۵۰سالشه

خیلی اذیتم میکنن بنظرت فردا چیزی میشه یا نه میترسم بابابزرگم به داداشم بگه یهو داداشم بیاد اینجا بگه

یعنی قرار نیست فردا ببینمشون🥲💔

💍♥️

عقدم بابام ۵۰سالشهخیلی اذیتم میکنن بنظرت فردا چیزی میشه یا نه میترسم بابابزرگم به داداشم بگه یهو داد ...

اینقد استرس نداشته باش چیزیم گفتن بگو‌شوهرمه  اخه چته تو دختر 

با این بابا چطور تونستی باهاش رابطه ام داشته باشی؟😅این با بابایی ک من دیدم فک کردم رابطه نداشتین اصن🤣

فکر میکنن من برم بیرون فردا حامله میشم😐بعد یک هفته امروز دوساعت دیدمش همین اونم زهرم شد

الهی😂😂😂

بعدن ب همین قایمکی دیدناتون میخندین

بیخیال فک کن رلته داری از بابات قایم میکنی

اینقد استرس نداشته باش چیزیم گفتن بگو‌شوهرمه اخه چته تو دختر با این بابا چطور تونستی باهاش رابطه ام ...

بابام یجوریه هروقت مود خودش باشه میگه برو زشته باهاش برو بیرون😐

ولی مثلا یهو میاد به مامانم‌میگه دختر فلانیو دیدی تو عروسیش ۳ماهش بود😐😐😐کنایه به من‌میزنههههه

امیدوارم فردا چیزی نشه🤦‍♀️

💍♥️

بابام یجوریه هروقت مود خودش باشه میگه برو زشته باهاش برو بیرون😐ولی مثلا یهو میاد به مامانم‌میگه دخت ...

حالا فقط در حد کنایس اوکیه من فک کردم کتک میزنه