2777
2789
عنوان

عکس ی النگو میزارم نظر بدید شمام عکس طلا بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 118 پست
هممم مرسی

❤️

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ک عالیه😍😍😍یادم باشه تو زندگی بعدیم عروس جنوبیا بشمتبریزیا دختر جهاز کامل میبرع طلا هم میبره ...

عروس بندریا شو پس جزیره انقدر طلا نمیدن فقط جهاز و اینا باهامون نیست طلاهم هرچه در توان داماده

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
ما کوردا هم همینطورین والا اینم درستشه از نظر من

آره واقعا 

جهاز خیلیی مشکله

بخدا خواب. و خوراک همش ادعای این که من کسی نیستم چطوری نقشه بکشم خونه دارم بنام خودمه

دوستش داری. بچه داری 

ببین زندگیت ارزش از هم ریختن داره. 

بابا ادم خراب زیاده مردا همه همینن باور کن. 

تو با سیاست بمون سرخونه زندگیت همشون دوراشون رو میزنن وبعد برمیگردن سر جایی که به‌ش تعلق دارن خودش هم خوب میدونن

دوستش داری. بچه داری ببین زندگیت ارزش از هم ریختن داره. بابا ادم خراب زیاده مردا همه همینن باور کن. ...

دوتا بچه دارم اصلا انگار که نه انگار  خرج می‌کنه بچها هم دوست داره ظهر باشگاهه  فقط یه دوش میگیره شب سی دقیقه دور ما میزنم می‌ره باغ بابام قلیون کشیدن تا ساعت ۱ شب. می‌دونم با کسی هست ،دلم میخواد پلیس ببرم سراغش عغده کردم تو‌روخدادچیکار کنم همش برچسب که تو روانی پرتوقع هستی 

قشنگنمن خودم بزرگ میگیرم برن بالا از زیر آستینم مشخص نشه ولی حس میکنم اینجوری پایین قشنگ ترن

النگو قبلیم سایزدو بود ...همش رومخم بود جرینگ جرینگ صدامی داد..خیلی ضربه می‌خورد موقع کارکردن چون بچه کوچیکم دارم خیلی اذیت میشدم عوض کردم یه سایز کوچیکتر گرفتم اعصابم راحت شد بخدا...تکون نمیخوره   

النگو قبلیم سایزدو بود ...همش رومخم بود جرینگ جرینگ صدامی داد..خیلی ضربه می‌خورد موقع کارکردن چون بچ ...

برای منم سایز دو میدم بالا دوتا پهنن دیگه تکون نمیخورن 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دوستش داری. بچه داری ببین زندگیت ارزش از هم ریختن داره. بابا ادم خراب زیاده مردا همه همینن باور کن. ...

دورش تمام نمیشه نه سه سال خورده هلاک شدم تا از دختر خاله جندش کنده شد. بایکی هست نیازه عابروش بره تنبیه اساسی بشه