2777
2789
عنوان

خانما کسی ریزش موی عصبی داشته

645 بازدید | 21 پست

من چند‌وقته وضعیت روحیم خیلی بهم ریخته اس از همون موقع موهام یعالم میریزه کف سرم معلومه انقدر که موهام ریخته وقت نکردم هنوز دکتر برم کسی میدونه چی کنم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش مو عصبی خیلی کم اتفاق میافته احتملا الوپسی داری یا همون ژن کچلی برو دکتر پوست مو

اخه موهام انقدر خوب بود پر پشت اصلنم نمیریخت تو این چند مدت که تنش داشتم وحشتناک ریزش پیدا کرده

من یه ساله شدید موهام میریزه تا دیگه سر یه سری مشکل تصمیم گرفتم قرص فلوکستین بخورم داروخونه رفتم نداد کلردیازپوکسایدداد گفت عوارضش کمه خوردم بعد سه چهار روز ریزش موهام به چند تار رسیده بخدا هنوز خودم تو شوکم

یه ساله موهام نصف شده 

اخه موهام انقدر خوب بود پر پشت اصلنم نمیریخت تو این چند مدت که تنش داشتم وحشتناک ریزش پیدا کرده

من بعید میدونم بخاطر تنش باشه چون من کنکور داشتم موهام شروع کرد ریزش بعد فهمیدم ژنتیکی بوده و ربطی یه استرسم نداشته برو دکتر ازمایش میکنه یا درجا میگتت

من بعید میدونم بخاطر تنش باشه چون من کنکور داشتم موهام شروع کرد ریزش بعد فهمیدم ژنتیکی بوده و ربطی ی ...

ممنون عزیزم حتما میرم دکتر؛ نوبت گرفتم برای چند روز دیگه ؛درمان شد ریزش موهات ؟

ممنون عزیزم حتما میرم دکتر؛ نوبت گرفتم برای چند روز دیگه ؛درمان شد ریزش موهات ؟

اگه ژنتیکی باشه درمان نداره فقط رو قرص و تونیک و شامپو و میکروبلندینگ و ...تا جایی که میشه جلوسو میگیری ولی بازم خیلی کم میرزه روزانه