2777
2789
هیچی گلی جان میگم هی تکرارنکن تفکراتتو که یموقع خدایی نکرده جذبش نکنی یارو پیام بده

ن بابا نمیده حتی تو جمع باهم درباره اتفاقات اخبار تعریف کنیم هم زنش بهش میگ چرا حرف میزنی وقتی من باهاش حرف نمی‌زنم🤣🤣🤣 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم‌به جر دادن نیست میخوای بسوزونیش برو پیام بذار کف دست مادرشوهرت بگو بیا تحویل بگیر اینم ازشاه دا ...

اونوقت مامانم غصه منو بخوره یا داداشمو 

جفتمون بیچاره شدیم

اینقدر ناراحتم فقط خدا میدونه

تازه میگه عصبیم نکن مگه چیه 

اونوقت مامانم غصه منو بخوره یا داداشمو جفتمون بیچاره شدیماینقدر ناراحتم فقط خدا میدونهتازه میگه عصبی ...

ببین اگه حرف ناجور زده نمیخای مامانت بفهمه غصه بخوره برو پیش پدرشوهرت یامادرشوخرت ازاونا کمک بگیر

اگه اونا شرایط نداشتن برو پیش برادرشوهر یاخواهرشوهرت  

کدومشو پاره میکردمشوهرم اولش ترسید ولی الان میگه مگه چیه

میشه کامل ماجرا رو تعریف کنی چند سالتونه همتون و چقد با هم رفت آمد دارید رفتار زن‌داداش چطوره 

بعد چی شده بود پیام داده بود  بعد شما چطور فهمیدی

داداشت چی کرد 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
ببین اگه حرف ناجور زده نمیخای مامانت بفهمه غصه بخوره برو پیش پدرشوهرت یامادرشوخرت ازاونا کمک بگیراگه ...

الحمدالله ک یکی از یکی دیگه بدتره

تازه این قلدرشونه

زورشون ب این نمیرسه

میشه کامل ماجرا رو تعریف کنی چند سالتونه همتون و چقد با هم رفت آمد دارید رفتار زن‌داداش چطوره بعد چی ...

25سالمه آبجی

همیشه میگفت ازش بدم میاد ولی دروغ میگفت 

رفته بش پیام داده چی میخای 

چیزی برات بگیرم 

این تو پیامای شخصیش بود یادش رفت پاک کنه

دیگه رفتن تو واتساپ عشقو حالشو کردن