2777
2789
عنوان

واحد بالایی دعواس زنه ب شوهرش گف ریدم قبر بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 105 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ۱۹ سالمه همسرم ۲۶سالشه نه هنوز عروسی نگرفتیم تقریبا دوساله عقدیم

چ کوچولویی ❤️من 26 سالمه 

دوران عقد دست و بال آدم بستس آزادی عمل نداری اگه عروسی کرده بودی راحتر میتونستی این قضیه آرایشگره رو جم کنی

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
چ کوچولویی ❤️من 26 سالمه دوران عقد دست و بال آدم بستس آزادی عمل نداری اگه عروسی کرده بودی راحتر میتو ...

🥲💕بعضی وقتا واقعا میفهمم کارام خیلی کم عقلیه 

اره تا حالا دوباره دعواهامون ب خانواده ها کشیده خیلی اذیت شدیم مخصوصا من اصلن نمیخام دوباره هیچ دعوایی به خانواده بکشه خونه خریدیم همسرم ۳۰۰ میلیون چک داره هنوز پولش جور نشده اصلن وضع خوب نیس الانم نگرانشم نمیدونم پیامش بدم یا نه 

🥲💕بعضی وقتا واقعا میفهمم کارام خیلی کم عقلیه اره تا حالا دوباره دعواهامون ب خانواده ها کشیده خیلی ...

ن بهش فرصت بده ک تنها باشه شاید آروم شد

اگه خانواده ها هر بار در جریان دعواهاتون باشن دخالت‌ها زیاد میشه

ن بهش فرصت بده ک تنها باشه شاید آروم شداگه خانواده ها هر بار در جریان دعواهاتون باشن دخالت‌ها زیاد م ...

باشه فقط میترسم صب ازسرکار میره خونشون از روی عصبانیت با خانوادش درمیون بزاره یا ب پدرم بگه

چون خونه ی خودمونم صب هم ساعت ۷ونیم از سرکار میاد

باشه فقط میترسم صب ازسرکار میره خونشون از روی عصبانیت با خانوادش درمیون بزاره یا ب پدرم بگهچون خونه ...

صب بهش پیام بده قبل از رفتن خونه خودتون بیا خونه ی ما باهم حرف بزنیم

هرکی قلق شوهر خودشو بلده ببین با چی رام میشه سعی کن متقاعدش کنی ک دوتایی مسئله رو حل کنین 

صب بهش پیام بده قبل از رفتن خونه خودتون بیا خونه ی ما باهم حرف بزنیمهرکی قلق شوهر خودشو بلده ببین با ...

هنوز درست قلقشو نمیدونم😑

اره صب ساعت ۶ بهش پیام میدم که بیاد خونمون صب هم پدرومادر نیستن میرن جایی کاردارن

اره بازم چک کنم

درخواستت برا من نیومده وقتیم من میخام درخواست بدم میزنه این کاربر قبلا برای شما درخواست دوستی ارسال کرده است 😐

ممکنه سایت خراب باشه؟ 

نگرانتم بیا بگو چیشد