2777
2789
هیچی.... باز توهم بیماری زدم داغون شدم از بس همش فکر و خیال بی خود میکنم چند روزه معدم درد میکنه این ...

عزیزم شکم دردت ماله استرس هست خوبه خودت هم داری میگی توهم زدی پس دیگه نگران چی هستی ؟

قسمت بالای معدت درد میکنه ؟

هیچی قد اتاقمو گرفتم سرمم گرفتم هی میام اونور میرم اونور با هزارتا فکر و سال از خودم ک الان کجاس چیکار میکنه حالش چجوره  چرا یهو سرد شد چجوری بدون شب بخیر اون بخوابم ازین به بعد چجوری فراموشش کنم نکنه یکی دیگ جامو گرفت نکنه بره و هیچوقت برنگرده ینی من باید فراموشش کنم نکنه شمارمو پاک کرده نکنه منو برا همیشه از زندگیش حذف کرده نخندین بچه ها خودمم میدونم دیونم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دراز کشیدم ،بچم رو پای بابا شه دارن فیلم میبینن و بخابن ،منم استراحت میکنم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
چقدر خوبه که ارامش دارید خدارو شکر، متأسفانه من یه چند وقته همش هر چیزی رو دور از جون به یه بیماری ب ...

عزیزم این استرس و اضطراب ریشه اش در افسردگی هست بایدروی خودت کار کنی ورزش کن کم کمافکار منفی هم از بین می روند .خودت رو به یک چیز آموزشی مشغول کن سعی کن یه چیز جدید یاد بگیری .به مرور افکارت کنترل میشن

عزیزم شکم دردت ماله استرس هست خوبه خودت هم داری میگی توهم زدی پس دیگه نگران چی هستی ؟قسمت بالای معدت ...

اره معده و قفسه سینه سمت راست...... زمانی که بهش فکر میکنم خیلی شدیدتر میشه چند وقت پیش ازمایش میکروب معدم مثبت شد، تا قبلش اصلا درد نداشتم ولی بعد از فهمیدن و استفاده از دارو ها درد ها شروع شد... داروهام تموم شده میخوام برم دکتر میترسم برام آندوسکوپی بنویسه 😖

اره معده و قفسه سینه سمت راست...... زمانی که بهش فکر میکنم خیلی شدیدتر میشه چند وقت پیش ازمایش میکرو ...

درد شکمی که قسمت بالای معده باشه معمولا درد عصبی هست .بنظرم یه دکتر گوارش هم برو و بگو خیلی استرسی هستم یه قرص اایی دارند درد عصبی معده رو کنترل میکنه .ولی سر خود چیزی نگیری .اگه گفت میکروب یکم خودت هم بیشتر حواست به معدت باشه فست فودی و چیز نفاخ نخور مثل پیاز و سیر خام نوشابه یا چیزهای کافئین دار .پرخوری نکن .

اره معده و قفسه سینه سمت راست...... زمانی که بهش فکر میکنم خیلی شدیدتر میشه چند وقت پیش ازمایش میکرو ...

آندوسکوپی فعلا نده بنظرم بیشتر باید روی استرست کار کنی چون میگی وقتی فهمیدی میکروب داری بیشتر شد