2777
2789

رفت و امد داشتیم باهاشون نگو ک با شوهرم رو هم ریخته بودن پیام میدادن و عکس و فیلم بماند ک دعوا بپاکردم ابروشون و بردم نمیخام یاداوری بشه اعصابم بهم بریزه حالا

داییش ی بیماری بدی گرفتی گفتن زیادی زنده نمیمونه بزارم بره خبرشو بگیره یا نه چیکارکنم؟

زنگ زده ب مادرش خبر داییشو گرفته منم زنگ زدم خواهرشوهرم خبر گرفتم اما ب خودشون زنگ نزدیم

شایدهم شوهرم زده خبر ندارم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشغالا. شوهر ندارن ینی؟

چرا عزیزم دوتا خواهر شوهر داشتن تو عقد زندگی منو با بچه ۲ماهه ب طلاق کشوندن نگو تا من حامله شدم شروع کردن ک من ۳روز ب زایمانم فهمیدم

نگم ک با چشم گریون رفتم اتاق عمل

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

سوالم الان اینه بزارم بره خبر داییشو بگیره اخراشه یا نه؟؟

چرا عزیزم دوتا خواهر شوهر داشتن تو عقد زندگی منو با بچه ۲ماهه ب طلاق کشوندن نگو تا من حامله شدم شروع ...

شوهرداشتن دیگ چ مرگشون بوده.

عزیزم بنظره من بذار برع داییشو ببینه.

ی زمانی بره ک اون عنترا نباشن اونجا.زودم بیاد. ولی بره ببینه چون میگی اخرای عمرشه دیگه.

نه نزار خورش مستقیم خبر بگیره

همه یادشون رفته خانوادگی میخاستن بخاطر پول شوهرم زندگی مارو ازهم بپاشونن حالا خواهرش و مادرش هی زنگ میزنن بیا خبرشو بگیر😔😔😔

شوهرداشتن دیگ چ مرگشون بوده.عزیزم بنظره من بذار برع داییشو ببینه.ی زمانی بره ک اون عنترا نباشن اونجا ...

نمیدونم موندم از زندگیم میترسم بخدا