2777
2789

نگهداری گربه یا غذا دادن به انها باعث خیلی حالات روحی و روانی در انسان میشود 

گربه ها از حیواناتی هستند که دعا و نفرین گیرایی دارن 

اگر در حق شما دعا کنند مطمئن باشید زندگی شما خالی از هر شر و سحری میشود و برکت زیادی نازل میشود 

اگر نفرین کنند حتما از نظر روحی و روانی و معاش به مشکل میخورید 

وقتی گربه وارد خانه میشود یه در حیاط منزل شما ساکن میشود اولین چیزی که در خانه باطل و نیست میشود دعاهای شیطانی و طلسم های شری است که درخانه موجود میباشد 

غذا دادن به گربه ها و مواظبت از انها باعث دعای این حیوان در حق شماست که برکت فراوانی نازل میشود 

اصولا خانه هایی که گربه دارند کمتر شاهد دعوا و مشاجره میباشد چون نیروهای منفی از منزل با وجود گربه خارج میشود 

اگر گربه در منزل شما بچه بیاورد و شما به انها غذا و پناه بدهید تا زمانی که ان بچه گربه ها بزرگ شوند مادر انها فقط دعا در حق شما کرده و توی این مدت خیلی از مشکلات شما حل میشود و برکت زیادی به ارمغان می اورد 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

بابای من عاشق گربه هاس پس چرا ورشکست شد ؟بالا پشت بوم از یه گربه و بچه هاش نگهداری میکرد دست یکیشون شکسته بود درمانش کرد اما هی بدبیاری😔💔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمع کن توروخدا، خرااافاتی

ما توی عصر ارتباطات هستیم 

با کمی تحقیق و سرچ کردن کلی مقاله های علمی و اسلامی و سایر ادیان در مورد حیوانات میاد که علم و تجربه را با خرافات اشتباه نگیرید 

لطفا در ویکی پدیا سرچ کنید گربه در اسلام 

احادیث درباره گربه ها در اسلام و ادیان 

چرا مصری های باستان و فراعنه از گربه ها نگهداری میکردند و نماد بود براشون 

گربه ها و شناسایی بیماری 

گربه و طلسم 

وجود گربه در منزل در فرهنگهای مختلف 

دوستانی که جهان اولی هستند و این گزیده مطالب را خرافی و بی پایه و اساس میدانند لطفا جملات بالا را سرچ کنند 

از وقتی گربه وارد زندگیم شد حال روحیم خیلی بهتر شده هم برکت داره

دقیقا من اثزات این مخلوق خدارو هر روز دارم توی زندگی و کارم میبینم