2777
2789
عنوان

کسایی که امسال کنکور قبول شدن

280 بازدید | 37 پست

رشته تجربی 

کسی هست جزوه استاد حیدری و یا جزوه فیزیک و شیمی پرینت گرفته شده داشته باشه و نخوادش؟

یا کتاب آیکیو نردبام موج ازمون 

اگر دفترچه آزموناتونم خط خورده نیست و قابل استفادس لطفا بگید 

زندگی و اینده من به قبولی توی کنکور بستگی داره ولی توان مالی برای تهیه ازمون و کتاب ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز بخاطر شما ذوباره عضو سایت شدم من پشت کنکوریم قبول نشدم ولی جزوه چاپ شده دارم نو هستن استفاده نمیکنم اگر خواستی برات پست میکنم فقط هزینه پستش ب عهده خودت 

ریاضی معین کرمی دارم دبیر خیلی یهتریه اگه عضو کمیته امداذ و این چیزا باشی فکر نکنم هزینه انچنانی برای کلاس ازت بگیرن من جزوه پارسالشو دارم اونم ننوشتم امسالم گرفتم اگر خواستی اونو برات میفرستم و جزوه شیمی پارسا فراهانی 

دلم نیومد نگم بت وگرنه خواستم جزوه شیمی رو پرت بدم 

بازم میگم من پشت کنکوریم نخوندم قبول نشدم 

بنظرم جزوه ریاضی معین کرمی و پارسا فراهانی شیمی ممکنه ب دردت بخوره ولی بنظر من قانونی کلاس هاشونو ثبت نام کن اگر مدرکی اراعه بدی باهات کنار میان

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404

سلام دوست عزیز بخاطر شما ذوباره عضو سایت شدم من پشت کنکوریم قبول نشدم ولی جزوه چاپ شده دارم نو هستن ...

سلام خداخیرتون بده😢

فقط جزوه فراهانی هم نوشته نشده و قابل استفادس؟

ممنون میشم اگه بهم بدیدش

سلام خداخیرتون بده😢فقط جزوه فراهانی هم نوشته نشده و قابل استفادس؟ممنون میشم اگه بهم بدیدش

نه عزیزم کامل سفیده خیلی خوشحال میشم اگه تونسته باشم کمکی کنم چون من خودم پشت کنکوریم کاملا میفهمم حالتونو

فقط لطفا امسال واقعا درس بخون و قبول شو ب کتاب و جزوه نیست ب خوندن خودته

ی کانال تلگرام هم هست اسمش کتابیکو سرچ کن ی اقایی خودش کتاب میخره پی دی اف میکنه میزاره برای بچه هایی ک توان مالی ندارن خیلی ها هم قبول شدن توی تلگرام نگ کن حتما 

ریاضی هم من خودم معین کرمی ثبت نام کردم پیشنهاد میکنم اونو بنویسی چون از.اریان خیلیییییییییی بهتره من جفتشونو دیدم این عالیه مخصوصا برای کسی که پایش ضعیفه دوره مهر ماهشم زیاد چیزی ازش نگذشته میتونی خودتو برسونی بهش 

چرا اگر نوشته شده نباشه و قابل استفاده باشه ممنون میشم بدید بهم

باشه عزیزم نه سفید هستن 

جزوه معین کرمی 2 جلد سیمی شده اماده گرفتم مال پارسال

اما جزوه فراهانی فقط چاپ کردم منگنه زدم اونم مال پارسال 

نه عزیزم کامل سفیده خیلی خوشحال میشم اگه تونسته باشم کمکی کنم چون من خودم پشت کنکوریم کاملا میفهمم ح ...

چشم دمت گرم خیلی ممنون 

الان بهت درخواست دوستی میدم😢

فقط چون خودتون پشتید نیاز ندارید به جزوه ها؟

ادرستو یا اینجا بنویس یا تو خصوصی بفرست هر کتاب یا جزوه ای که قابل استفاده بود قدیمی هم نبود میفرستم برات این دوتا جزوه رو الان حضور ذهن دارم که خوبن