2777
2789
عنوان

دعا کنییید باردار باشم

216 بازدید | 26 پست

بچه ها من ۱۱ روزه اقدام کردم خیلی استرس دارم که باردارم یا نه همش میام اینجا تاپیکارو میخونم دعا کنید باردار باشم... دعا کنید باردار باشم. خیلی دلم بچه میخواد😥

چند روز دیگه میتونم بفهمم باردارم یا نه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک با اقدام اول باردار شدم ایشالا توام میشی 😊

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
وای الهی آمین... تروخدا برام دعا کن

چشم عزیزم . هر چی خدا بخواد . من موقع بارداری اولم با اولین اقدام جواب گرفتم . ایشالا که شما هم زود نی نی میاد تو دلت

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
اره فقط یه دکتر زنان رفتم برام فولیک اسید نوشت

اگه مشکل نامنظمی پریود یا عفونتی چیزی نداری اشکالی نداره ولی بهتر بود یه پاپ اسمیر و آزمایش چکاپ کامل میدادی 

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍