2777
2789
عنوان

اگه برگرده باز

131 بازدید | 11 پست

یه سوال از دختر خانومای خشگل 

اگه بهت قول ازدواج داد یا تو رو دلباخته خودش کرد 

یا اصلا هیچ وقت تو رو نخواست

اگه یه روزی ازدواج کرد و خدا زد تو سرش و طلاق گرفت

بیاد سمتت و اگه بچه کوچیک داشته باشه یا بچه نداشته باشه بازم حاضری به ازدواج باهاش فکر کنی ؟؟ 

اگه باهاش ازدواج کردی تو رو خوشبخت کرد میتونی ببخشیش ؟ 

میتونی فراموش کنی گذشته دردناک ؟  

نه اون منو یک بار گذاشته رفته 

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ وجه

اون اینده اش رو با ادم دیگه ای خواست

از اول منو نخواسته 

از اون گذشته ادمی که دوست داشته باشه هیچوقت نمیره

قرار نیست اگر رفت دوراشو زد پشیموت برگشت من باز بی ارزش باشم بگم هستم

اون یک نفر دیگه رو جلوی من خواسته 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
حتی اگه حست بهت بگه باهاش خوشبخت میشی و خوشبخت هم بشی قبول نمیکنی باز ؟

نمیتونم ببخشمش

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن