2777
2789

من پارسال ارشد قبول شدم ولی همسرم و خانوادش اجازه ندادن برم دانشگاه تاپیکام هست. حالا امشب دیدم ثبت نام ارشد امسال تمدید شده میخواستم دوباره شرکت کنم که شوهرم گفت نه نمیزارم بخونی منم حرف خودمو میزدم یهو مادرشوهرم در زد اومد داخل گفت باز تو شروع کردی سرت به زندگی و شوهر و بچت باشه ارشد به چه دردت میخوره که چی بشه

منم بهش گفتم برای شما ارزش نداره ولی برای من خیلی مهمه من زحمت کشیدم شما روز اول گفتی با درس خوندن من مشکل ندارید چرا میزنید زیرش.

وای خدا چه وضعیه من دارمممممم😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به خانواده ی شوهرت چه مربوطه 😑😑😑😑😑

به شوهرتم مربوط نیست

روز اول گفتی باید پاش بمونه شده برای بچه پرستار بگیره 

بچه چند سالشه ؟ خب همون مادرشوهر دلسوزتر از مادر بچه تو بزرگ کنه 

عزیزمممم خیلی سخته درکت میکنم ولی حالا شوهر من گیر داده میگه برو درستو ادامه بده حیفه تااینکه خوندی ولی خب چون باردارم ترجیح میدم فعلا خودم رو تو استرس درس و دانشگاه نندازم

مهمتر از زندگیت نیست لیسانس کافیه ارشد خبری نیست واقعا ارزش نابودی زندگیتو نداره. اگر زیر حرفشون زدن بده شما باید مینوشتی تو شرایط عقدت حالا نمیشه کاری کرد گرچه قانونی نیست نذارن