2777
2789

جایی که حق با من بود مقصر شدم 

قضیه از این قراره دو تا برادر از فامیلمون ازم خوششون میاد 

یکیشون دانشجو ۲۲ سالشه 

یکیشون کلاس دوازدهم ۱۸

خودم ۱۹ سالمه ولی به خاطر بیماری که داشتم یک سال نرفتم مدرسه الان کلاس دوازدهمم 

ما ی عروسی دعوت شدیم که ی خانم پیری که از بستگان دور عروس بود منو دیده بود برای نوه ش خوشش اومده بود بعد چون با فامیلمون رابطه ی خوبی داشته رفته به اون گفته فامیلمونم تو خونش گفته این دو برادرم رو کردن و فهمیدن 

برادر کوچیکه همونه که راجبش تاپیک زدم شمارمو بی اجازه برداشته بود پیام داده بود ...

برادر بزرگه هم وقتی بچه بودیم به بدنم دست میزد و باعث شد من از کلاس هفتم تا نهم افسردگی شدید بگیرم و از خودم بدم بیاد (اونم بچه بود اون موقع )

حالا من تو فامیل خراب شدم میگن بین دو برادر اختلاف انداختم😐🥲

اینم بگم من از این موضوع خبر داشتم که دو تاشون خوششون میومد چون جدا جدا گفته بودن 

حالا چیکار کنم بنظرتون 🥲

اصلا آرامشم بهم ریخته تو این وضع کنکور 

شما مورد مشابه دیدید تا حالا ؟!

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
والا اصلا صلاح نیس با هیچ کدوم از این دو برادر ازدواج کرد با هر کدوم باشی اون یکی چشمش دنبالت میشه غ ...

اصلا بحث ازدواج نیست نمیدونم چیکار کنم زوم فامیل از روی من برداشته بشه اصلا شدم بحث داغ مجالس

کراشمم فامیلم بود دیگه حتما نگاهمم نمیکنه 😭

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بحث ازدواج نیست نمیدونم چیکار کنم زوم فامیل از روی من برداشته بشه اصلا شدم بحث داغ مجالسکراشمم ...

می دونم بحث شما ازدواج نیست منم حالت کلی گفتم. بعدشم بگو من چیکار کنم اونا دوتاشونم از من خوششون اومده مقصرش من نیستم.