2777
2789
عنوان

آیا امضای من توهین آمیزه❓️😐

632 بازدید | 38 پست

نمیدونم چرا تو هر تاپیکی شرکت میکنم همه بهم میگن چه امضای بی ادبانه و گستاخانه ای یه مهاجرت کردی چرا اینقد فلانی 

نمیدونم والا من هیچوقت نه پز دادم به کسی نه قصد توهین دارم 

فقط به خودم افتخار میکنم که تونستم تازه دیگرانم سعی میکنم تشویق کنم 

چرا بعضیا اینحورین؟

روسیه💙🇷🇺 ...

خب راستش زشته نوشتی مزاحم نشید😁

میخوای سوال نپرسن میتونی کامل پاک کنی امضاتو کسی نفهمه مهاجرت کردی

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش زشته نوشتی مزاحم نشید😁میخوای سوال نپرسن میتونی کامل پاک کنی امضاتو کسی نفهمه مهاجرت کردی

آخه میرن تاپیکامو میخونن بعد میان همش سوال پیچ میکنن بهشونم میخوای بگی راحت نیستی جواب بدی بهشون برمیخوره 

اگه میشد واقعا همه تاپیکامو پاک میکردم ولی نینی یار عشقی تاپیکارو پاک میکنه 

روسیه💙🇷🇺 ...

آخه میرن تاپیکامو میخونن بعد میان همش سوال پیچ میکنن بهشونم میخوای بگی راحت نیستی جواب بدی بهشون برم ...

خب زشته نوشتی مزاحم نشید 

بنویس در رابطه با مهاجرت سوال نپرسید چون مربوط به زندگی شخصیمه

این قدر تهدید لازم نیست که عزیز من😁

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

اگر مردومو تشویق به مهاجرت میکنید چرا ازشون خواستید درموردش ازتون چیزی نپرسن؟

میتونستید بنویسید 

در مورد مهاجرت خوشحال میشم کمکتون کنم اما در زمینه زندگی شخصی و سوالات که پرسیده میشه  بسیار موافق حریم خصوصی هستم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

بی تعارف چون خودت پرسیدی آدم احساس می‌کنه مغروری و زیادی رکی

مغرور نیستم😭 شاید سر همینا به روسا میگن مغرور و سرد و فلان کلا توی خارج از ایران تعارف معنایی نداره و باید رک بود 😭😭 نمیدونم دست خودم نیست خیلی وقتا ولی نمیدونستم چی بنویسم ....عوضش کردم

روسیه💙🇷🇺 ...