سلام بچه ها خوبین..منو شوهرم خیلی باهم بحث و دعوا داشتیم.چون اخلاق نداره و بددهنه و دست بزنم داره بعضی وقتا..الانم ی ماهه ک اومدم خونه بابام روز آخر باهم دعوا کردیم دوباره و اومدم..الان درخواست طلاق و مهریه دادم.چندبار اینطوری قهر کردم اومدم..ولی ایندفع نمیدونم چراراحت درخواست دادم رو تصمیمم محکمم...ولی فکرم بخاطر پسر ۸ ماهم دزگیره..میشه باهام حرف بزنین یکم آروم شم..بنظر شما حکمتی داره ک ایندفع باز دعوامون شد و ب اینجاها رسید.یا نقصر من بودم باید بیشتر تحمل میکردم ینی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این ی ماه ک اینجام یکبارم نیومده دنبالم و ب پدرم زنگ نزده ک ازش بخاطر بددهنی ک بهش کرده معدرت خواهی کنه..حالا بابا دایی بزرگشه..فقط ب خودم گفته ک میای سرخونه زندگیت بیام دنبالت
من جور دیگ واس اون خونواده زحمت کشیدم..چون با مادرشوهرم تو ی خونه زندگی میکردم ولی واحد جدا..البته یکسره کنار اونا بودم..حتی ب مادر شوهر مادرشوهرم ک ی پیرزن ۹۰ساله بود رسیدگی میکردم..کارهایی ک شاید الان هیچ دختری همسن و سال من انجام نده این کارهارو..ولی هیچ ارزشی الان قائل نیستن برام..حتی یبار پدرشوهرم ب پاس اونهمه زحمت ی زنگ بهم نزده
پس خیلی مغروره جامعه ماهم به مردها خیلی بها داده برا همینکهمی دونم خیلی سخته اما سعی کن یکم فکرتو مش ...
خیلی مغروره حتی میگه خداهم بیاد من گردن خم نمیکنم بهش..تو این ۶ سال زندگی هروقت بحثمون میشد باید ده روز براش گریه میکردم تا باهام حرف بزنه..الان دیگ جواب پیانکاشم نمیدم خیلی وقتا ک بعدش بهم میگه چرا انقد فرق کردی قبلن راضی نمیشدی باهات قهر باشم همش گریه میکردی الان ولی خودت قهر کردی
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای