2777
2789
عنوان

دردو دل

114 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها خوبین..منو شوهرم خیلی باهم بحث و دعوا داشتیم.چون اخلاق نداره و بددهنه و دست بزنم داره بعضی وقتا..الانم ی ماهه ک اومدم خونه بابام روز آخر باهم دعوا کردیم دوباره و اومدم..الان درخواست طلاق و مهریه دادم.چندبار اینطوری قهر کردم اومدم..ولی ایندفع نمیدونم چراراحت درخواست دادم رو تصمیمم محکمم...ولی فکرم بخاطر پسر ۸ ماهم دزگیره..میشه باهام حرف بزنین یکم آروم شم..بنظر شما حکمتی داره ک ایندفع باز دعوامون شد و ب اینجاها رسید.یا نقصر من بودم باید بیشتر تحمل میکردم ینی؟

نه مقصر نبودی 

داری میگوی دست بزن هم داشته

طبیعیه ذهنت یه سری خوبی ها رو هم ببینه و بعضی وقتها پشیمون بشی

ببین چطور خوشحال تر و اروم تری

تو فکرت اما و اگر نباشه

که اگر اون طور نبود ....   یا اون رفتار رو نداشت

همینی که هست عوض نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مقصر نبودی داری میگوی دست بزن هم داشتهطبیعیه ذهنت یه سری خوبی ها رو هم ببینه و بعضی وقتها پشیمون ...

ب خودمم بارها گفته من همینم ک هستم..حتی چندین بار بخاطر دفاع کردن از مادرش ازش کتک خوردم و فحش شنیدم..چون سرمادرش هم دادو بیداد میکنه

تو این ی ماه ک اینجام یکبارم نیومده دنبالم و ب پدرم زنگ نزده ک ازش بخاطر بددهنی ک بهش کرده معدرت خواهی کنه..حالا بابا دایی بزرگشه..فقط ب خودم گفته ک میای سرخونه زندگیت بیام دنبالت

ب خودمم بارها گفته من همینم ک هستم..حتی چندین بار بخاطر دفاع کردن از مادرش ازش کتک خوردم و فحش شنیدم ...

ببین هیچکس عوض نمی‌شوم

اما فقط خودت باید تصمیم بگیری

تصمیم سخته اما شدنیه

هر دوش به یه طریقی اذیت کننده هست

کلا زندگی سخته

عزیزم بشین خوبی ها و بدی هاش رو بنویس،ببین هیچ راهی برای درست کردن وجود نداره؟؟؟؟!!!!

مشاوره خوب رفتی؟

خیلی مشاوران الکی میگن طلاق

بخدا پناه ببر،باهاش عهد ببند کمکت کنه تصمیم درست بگیری

ببین هیچکس عوض نمی‌شوماما فقط خودت باید تصمیم بگیریتصمیم سخته اما شدنیههر دوش به یه طریقی اذیت کننده ...

خیلی سخته خیلی..الان ب طور کلی تو این ۱ماه پیر شدم انگار..جور دیگ عاشقش بودم ولی کل وجودمو داغون کرد

عزیزم بشین خوبی ها و بدی هاش رو بنویس،ببین هیچ راهی برای درست کردن وجود نداره؟؟؟؟!!!!مشاوره خوب رفتی ...

ن مشاوره نرفتم..سری قبلی ک دعوامون شد رفته بودم همشون میگفتن طلاق..الانم پناهم خداس..گفتم اگه صلاحمه کنارش زندگی کنم یکاری کن همه چیز درست شه..اگ ن صلاحم نیس کمکم کنه تو همین مسیر محکم ادامه بدم

تو این ی ماه ک اینجام یکبارم نیومده دنبالم و ب پدرم زنگ نزده ک ازش بخاطر بددهنی ک بهش کرده معدرت خوا ...

پس خیلی مغروره 

جامعه ماهم به مردها خیلی بها داده برا همینکه

می دونم خیلی سخته 

اما سعی کن یکم فکرتو مشغول چیزای دیگه کن

یه فیلم دو ساعته ببین

این مردها ارزش ندارن 

الان خودش روزشو نه که عادی حالا نیمه عادی میگذرونه

من جور دیگ واس اون خونواده زحمت کشیدم..چون با مادرشوهرم تو ی خونه زندگی میکردم ولی واحد جدا..البته یکسره کنار اونا بودم..حتی ب مادر شوهر مادرشوهرم ک ی پیرزن ۹۰ساله بود رسیدگی میکردم..کارهایی ک شاید الان هیچ دختری همسن و سال من انجام نده این کارهارو..ولی هیچ ارزشی الان قائل نیستن برام..حتی یبار پدرشوهرم ب پاس اونهمه زحمت ی زنگ بهم نزده

پس خیلی مغروره جامعه ماهم به مردها خیلی بها داده برا همینکهمی دونم خیلی سخته اما سعی کن یکم فکرتو مش ...

خیلی مغروره حتی میگه خداهم بیاد من گردن خم نمیکنم بهش..تو این ۶ سال زندگی هروقت بحثمون میشد باید ده روز براش گریه میکردم تا باهام حرف بزنه..الان دیگ جواب پیانکاشم نمیدم خیلی وقتا ک بعدش بهم میگه چرا انقد فرق کردی قبلن راضی نمیشدی باهات قهر باشم همش گریه میکردی الان ولی خودت قهر کردی

عزیزم پسر عمت میشه شوهرت؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای