2777
2789

خارش شدید 

پاها بیشتر میخارن

بعدم کل بدن

شبا بیشتر میشه خارش

بین انگشتای پا و دست دون دون درمیاره ک داخلش آبکیه 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خارش شدید پاها بیشتر میخارنبعدم کل بدنشبا بیشتر میشه خارشبین انگشتای پا و دست دون دون درمیاره ک داخل ...

ممنون عزیزم. خدا کنه گال نباشه خودم هیچی نوزاد ۵ ماهه دارم😔ای کاش وقتی میدونست گال داره نمیومد سرکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. خدا کنه گال نباشه خودم هیچی نوزاد ۵ ماهه دارم😔ای کاش وقتی میدونست گال داره نمیومد سرکا ...

گال با پماد و دارو تموم میشه حدود دوهفته ولی خب لباس و پتو اینارو باید با اب گرم شست و بعضیاشو قرنطینه کرد 

ولی شاید گال نباشه 

متخصص پوست باید برید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

گال با پماد و دارو تموم میشه حدود دوهفته ولی خب لباس و پتو اینارو باید با اب گرم شست و بعضیاشو قرنطی ...

ان شاء الله ک نباشه آخه این خارش قبلا بی سابقه بود. ممنون عزیزم ♥️

ان شاء الله ک نباشه آخه این خارش قبلا بی سابقه بود. ممنون عزیزم ♥️

اگر گال باشه همسرتون هم میگیره یعنی اگر ایشون هم خارش گرفتن پس گاله.. شاید چون همکارتون گال داشته شما وسواس پیدا کردید..

اخه مثلا یکی شپش بگیره ناخوداگاه ما هم حس میکنیم سرمون میخاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40