2777
2789

من خودم خونه بابام ازادبودم ولی محدودیت هم داشتم رفاه هم نسبتابدک نبودچون 4سال ازخانواده ام دوربودم توشهردیگه زندگی میکردم به خاطردرس ام ولی بنظرم بعدازدواج اوضاع همونجوری که خودم دوس داشتم ازادی بدون محدودیت همه چی یه مرتبه بالاترازقبل بودبرام خداروشکر🤩اون کلیپ تواینستاکه ترندشده دخترا گل بکنید شوی نکنید خونه بابانان وانجیرداره خونه شوهرقفل وزنجیرداره 😂من خونه بابام 8شب نهایت دیگه بایدخونه میبودم اماالان تاده شب هم ازادم 😀

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

اومدی باز 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه شوهر چون عشق دارم خونه شوهرو انتخاب میکنم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

مجردم . کتک و فحش و تحقیر  و رفاه نسبتا بد 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خداروشکر هردو جا خوبه 

پدر و همسرم اهل محدود کردن نیستن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
هیچکدوم،، ولی خونه بابا نگرانی ودلواپسی نداشتبم یکی نبود که بخاد برینه به همه چیزمون

اره این روقبول دارم 

خونه بابام تا ۱۸سالگی بودم بعد رفتم دانشگاه و دیگه برنگشتم اونجا تا ارشد خوندم کار کردم تا ۳۶سالگی مستقل بودم بعدم ازدواج کردم از اول ازاد بودم الانم هستم شوهرمم کاریم نداره تصمیم همه چی با خودمه خرجمم میده دیگه م کار نمی‌ کمم خیلی خسته م

واقعا هردو جا آزاد بودم و هستم نسبت به دخترای دهه شصتی من محدودیتی نداشتم

من دهه هفتادی بودم وباتفکرات خیلی پایین خداروشکر4سال اخرقبل ازدواج دورشدم