2777
2789
عنوان

بچم توی شکمم خیلی تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 20 پست
باورت میشه شکمم جا نداره پوستش نازک شده قشنگ میشه انگشت های بچه رو حس کرد...با این وجود اینقدر میزنه ...

وای وای خدااااااا الهی بگردم من..... خواهر اینجوری می گی می خوام خودمو بکشمممم از بس قشنگ تعریف می کنی. دیگه چیزی نمونده ب امید خدا خیلی زود میاد تو بغلت راحت میشی باز تو بغلت ورجه ورجه می‌کنه.یکسرپیش دکترتم برو یا تلفنی صحبت کن ببین چی میگه

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختراول من اروم بود دختردومم به شدت تکون میخورد طوری ک دیگه هفته های اخر به شوهرم میگفتم انقد تکون میخوره حالت تهوع میگیرم دیگ 🤣🤣الانم دوسالشه به شدت پرجنب جوش و شلوغ بازیگوش زرنگ 

دختراول من اروم بود دختردومم به شدت تکون میخورد طوری ک دیگه هفته های اخر به شوهرم میگفتم انقد تکون م ...

من اون روز ی ماهی خوشمزه درست کرده بودم با دورچین و مخلفات برنج شمالی داشتم غذا میخوردم بچم جفت پا رفت توی معده ام گلاب ب روتون دویدم سمت سرویس غذا کوفتم شد 😑😑😑

من اون روز ی ماهی خوشمزه درست کرده بودم با دورچین و مخلفات برنج شمالی داشتم غذا میخوردم بچم جفت پا ر ...

خخخخخخ وااایییی چقدر شیطونههههه اخههه 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.