2777
2789

امروز سر ناهار مامانم بهش گفت شب شامم بیا من گفتم کم کم عادت کن زیاد نیای اینجا فردا پس فردا شاید داماد خانواده دوس نداشته باشه تو همش اینجایی، برگشته میگه شاید داماد خانواده خودش همش اینجا باشه،منظورش چی بود؟

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

پرروعه چقد

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینک گفتی شوخی بود یا جدی؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اینک گفتی شوخی بود یا جدی؟

حرفی که بهش زدم رو میگی؟ تیکه انداختم بهش ، منظورم این بود شاید بعدا شوهر کردم شوهرم نخواد تو همش بیای

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

بله یعنی خودش قرار بیاد خواستگاری خودت را آماده کن وجهیزه جور کن عروس خانوم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم