2777
2789

انگار دست خودم نیس

سر هر رموضوع مسخره ای عصبی میشم گریه میکنم روحیم خیلی داغون شده

اصلا حال خوبی ندارم اصلا خوشحال نمیشم 

اصن دیگه بلد نیستم زندگی کنم انگار 

رندگیم محتل شده

بنظرتون قرص اعصاب بخورم؟

دکتر ک رفتم گفتم خیلی گریه میکنم گف افسرده شدی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

انگار از همه بدم میاد

حس میکنم همه بدشون میاد ازم 

همه مشکل دارن

از طرفی ی کمم میترسم قرص بخورم

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

ولی ی وقتام ب خودم میگم انقدر داره گند میگذره زندگیم 

ن درس میخونم ن چیزی

دیگه از این بدتر ک نمیخواد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینمبی پولیبدبختیهیچ دوستی ندارمشوهرم نیست الانم باهم بدیمداغونم

دکتر رفتی؟

چند سالته عزیزم؟مجردی؟

بله مجردم

تازه چند روز پبش شدم ۲۱

به نظرم از بعد کرونا بیشتر آدم ها دچار افسردگی شدن.انگار روح همه مرده😔من باشگاه رقص میرم یکم اونجا ...

بله دقیقاااااااااا

از همون موقع همه چی داغون شد

انگار همه ادما نابود شدن

منم باشگاه میرفتم دو هفتس نمیرم

باز میخوام برم

اون زمان کرونا تایم کنکور من بود نتیجمو ک خراب کرد

رتبه بدی نیاوردم رشته بدی نمیخونم ولی اونی ک میخواستم نشد ولی رفتم دانشگاه الان دیگه نمیتونم خوشحال باشم با همه چی مشکل دارم درحالیکه مشکلی وجود نداره

منم مثل توام قرص بخور اگه همینطوری بمونی اوضاعت بدتر هم میشه

اره 

خودمم میبینم هی بیشتر همه چی داره نابود مبشه

شما قرص میخورین؟؟

ن پول میخاد ک ندارم

سعی کن بتونی خوشحال باشی

اگه این کارو نکنی هی بدتر میشه همه چی

اپ میلی هدیه ۵ میلی طلا میده منم دریافت کردم 😍 الان ک طلا گرون شده خیلی خوبه

اینم کد من  بزنید حالشو ببرید milli-aibtq

هم ب شما هم ب من ۵ میلی (۲۰ هزاار  تومن)طلا میده میتونید برداشت کنید به خدا جون عزیز ترینم 😍😍

خیلی راحته اپ میلی رو نصب کنید و کد معرف بزنید همین . و اگ بقیه براتون بزنن هی مبلغش بیشتز میشه برا هردو  و میتونید زیاد کد بزنید

😘اگ به دردتون خورد دعام کنید عزیزانم 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!