2777
2789

ینی اینکه الان امید به زندگی ندارم و با افسردگی دارم دست و پنجه نرم میکنم بخاطر کنکوره؟  جای خوبی قبول نشدم و اونایی که هم سن و سال من بودن خلاصه حتی اگه بزرگترم بودن جاهای خوبی قبول شدن پزشکی و پرستاریو... حرف مردم میخوام برام مهم نباشه اما آبروم رفت 

ولی هیچکس نمیدونه من چه روزایی گذروندم با چه اوضاع روحی حتی خونوادمم همیشه مقاومت کردن درباره فهمیدن حقایق، بهم میگن همه باز بمونم پشت کنکور ولی فقط من از اوضاع درسیم اطلاع دارم میدونم قراره عین ی کلاس دهمی از اول شروع کنم با ی روانه مچاله شده، چیکار کنم بنظرتون

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
دقیقاااا مث همیم

اصلا ذوقی ندارم یعنی ذوقمو کور کردن که برم دانشگاه ثبت نام کنم تو میخوای چیکار کنی 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دانشگاه قبول شدی 

هر رشته ای هست برو 

منم یه سال پشت کنکور بودم کنکور اولم ۱۴۰۲ بود 

فک کردم اگه یه سال پشت کنکور بمونم خیلی رشته خفنی میارم ولی واقعا نمیشه 

پشت کنکور موندن آدمو روانی میکنه ذهنت سمت هر چیزی می‌ره جز درس خوندن امسالم رشته خیلی تاپی نیووردم ولی خب همینو که آوردم می‌خوام برم 

و در آخر درکت میکنم که پشت کنکور نتونستی خوب عمل کنی چون واقعا خودم می‌دونم چقدر مزخرفه

اگه دانشگاه قبول شدی هر رشته ای هست برو منم یه سال پشت کنکور بودم کنکور اولم ۱۴۰۲ بود فک کردم اگه یه ...

هم سنیم 

اون رشته ای که اوردم نمیزارن برم ی رشته ای میخوان بفرستنم که اصلا بهش علاقه ندارم:) 

اصلا ذوقی ندارم یعنی ذوقمو کور کردن که برم دانشگاه ثبت نام کنم تو میخوای چیکار کنی

من میرم دانشگاه ثبت نام میکنم 

پیشنهاد میدم توعم ثبت نام کنی حرف بقیه رو ول کن نهایتا یکی دو ماه فک بزنن بعدش ولت میکنن

چه رشته تی قبول شدی تا راهنماییت کنم

تایپکای قبل کامل توضیح دادم عزیزم

من میرم دانشگاه ثبت نام میکنم پیشنهاد میدم توعم ثبت نام کنی حرف بقیه رو ول کن نهایتا یکی دو ماه فک ب ...

میترسم شناسایی شم وگرنه بت میگفتم برام تصمیم گرفتن چه رشته ای بخونم و هر ساعت میان سرزنش میکنن چرا درس نخوندی

هم سنیم اون رشته ای که اوردم نمیزارن برم ی رشته ای میخوان بفرستنم که اصلا بهش علاقه ندارم:)

تمتم تلاشتو بکن تصمیمات خودتو عملی کنی اونقدری بزرگ شدیم که حداقل برای رشته ای که میخواهیم درس بخونیم تصمیم بگیریم

مامان من میگفت چون رشته خوبی نیووردی کلا ترک تحصیل کن بابامم که به خاطر رتبم بی محلی میکرد ولی خب تحمل کردم و محکم جلوشون وایسادم الآنم چند روز دیگه میرم دانشگاه و خوابگاه از شرشون راحت میشم 

تمتم تلاشتو بکن تصمیمات خودتو عملی کنی اونقدری بزرگ شدیم که حداقل برای رشته ای که میخواهیم درس بخونی ...

خوش بحالت من دانشگام ازاده هزینه ش زیاد میشه بخاطر همین رای مو زدن نرم 

درخواست بده خصوصی چت کنیم

حله بریم

تایپکای قبل کامل توضیح دادم عزیزم

وقت ندارم بخونم عزیزم. در کل اگر میخوای بدون کنکور وارد پزشکی بشی میتونی آزمون لیسانس به پزشکی بدی که فقط دانشگاه تهران برگزار میکنه. شرایطشو تو گوگل بخون. اگرم نمیخوای متناسب بار رشتت سرچ کن ببین نیاز بازار چیه از طریق فضای مجازی وارد کسب و کار شو و تا جایی که میتونی توی رشته خودت متخصص شو

وقت ندارم بخونم عزیزم. در کل اگر میخوای بدون کنکور وارد پزشکی بشی میتونی آزمون لیسانس به پزشکی بدی ک ...

مرسی عزیزم