2777
2789

چجوری غذای نی نی رو درست میکنین وقتی همش بیداره سوپشو فریز کنم بده؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تازه براش درست کنی 

من پسرمو میذاشتم تو کریر تا سه ماهگی کارامو میکردم بعدشم دیگه بزرگ تر شد میذاشتم پیش خودم اسباب بازی میدادم بهش مشغول میشد منم کارامو میکردم .....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نه منم قبلا خونه پدر شوهرم بودم کارا تمومی نداشت سوپ درست میکردم برا ۲ روزشه حلیم هم همیطور

تو فریز برای دو روز بذارم؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
من همه رو تو یه شبشه میذارم با یک کمی آب یه جا یه ساعته می پزه. غذاش تازه به تازه باشه خوبه مونده مد ...

پنج ماه ۲۰ روز 

با سختی و مشقت فراوان!!

پوستم کنده شد

من غذای فریزری به بچه ام  ندادم

سوپ یا هر غذایی یک روز در مبون‌می پختم میذاشتم یخچال

حریره بادام آماده و سرلاک هم می دادم

ولی نظم و نظافت خونه کلا بر. هوا بود.

هر چند وقت کارگر می گرفتم برای تمیز کاری،

یا اگر کسی از فک‌و فامیل لطف می کرد می اومد کمک می کرد

و خدا برای من کافیست.....
سعی کن تازه براش درست کنی من پسرمو میذاشتم تو کریر تا سه ماهگی کارامو میکردم بعدشم دیگه بزرگ تر شد م ...

چه اسباب بازی خوبه خطرنا‌ک نیست واسه این سن بخرم

آره من که این کارو میکردمیا میذاشتم تو یخچال برا همون روزش و فرداش

ببخشید یه سوال میپرسم

بچه تون زود صحبت کرد یا تاخیر داشت ؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پنج ماه ۲۰ روز

آها.

هر وقت که وقتتون آزاد بود درست کنید مثلا بچم بیدار میشه تا خالش جا بیاد اون موقع می تونم. ممکنه شما یه ساعت دیگه ای بتونید.

الان که بچه تون کوچیکه فرنیه غذاش خیلی راحت تره. صبح یه جوری درست کنید تا شبش هم جواب بده

اگه خوابتونو تنظیم کنید وقتی خوابه خیای خوبه

چه اسباب بازی خوبه خطرنا‌ک نیست واسه این سن بخرم

اینستا داری .؟

پیج مامی محیا و دنبال کن تو هایلایتاش هست 

من خودم آویز کریر گرفته بودم،چندتا توپ،جغجغه و تاتی....

ببخشید یه سوال میپرسمبچه تون زود صحبت کرد یا تاخیر داشت ؟

یعنی غذای فریزری رو صحبت کردن نی نی تاثیر میذاره؟

من الان این بچم بغلیه بخدا صبحانه نمیخورم ناهارمم نمیدونم چطوری میخورم ی شامه

بعضی بچه ها تو گهواره اینا نمیمونن کا مادر به کاراش برسه

غذا هم برنامه ی خودش رو داره ساعت ۶ صب میرم دور آشپزی برا ناهارم