2777
2789

به نظرتون میارزه زمین کشاورزی بفروشی طلافروشی باز کنی

اگه زمینامونو بفروشیم یه کیلو طلا میتونیم بخریم شوهرم همیشه دلش میخواد طلافروشی باز کنه به شغل دیگه دل نمیده دوست شوهرم ک گفته معطل نکن و ارزش داره ولی یکی دیگه گفته سودش زیاد نیست و طلا زیاد باشه یچیز

تازه سوپر مارکت رو مثال زده ک حتما سودش از ما بیشتره با یه میلیارد سودش بیشتر از دو سه کیلو طلایی ک ما داریمه 

یه زمین مسکونی هم داریم حدود یه میلیارد ک بعدا میتونیم به طلافروشی اضافه کنیم درآمد منم هست با این اوصاف به نظرتون ارزش داره؟ یا همین زمین کشاورزی و خونه و زمین مسکونی مونو  نگه داریم ریسک نکنیم؟ 🥲

یه کیلو کافی نیست باید بیشتر باشه

سرمایه دیگه ندارید وامی قرض چیزی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله🌼

طلافروشی بنظرم خیلی بهتره حالا من سررشته ندارم ولی اگه من باشم این کارو میکنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کاربلدید؟؟

شوهرت رو بفرست یکسال تو طلافروشی کار کنه

به قول معروف خاک بخوره بعد 

جای مناسب پیدا کنید 

راجب همه چیززز اطلاعات پیدا کنید

شوهرت رو کلاس طلاسازی هم بفرست

اگر جنم داشته باشه و اینا رو بره ارزش داره

اما اگر گفت نه همینحوری بدون تلاش و اموزش بزنم

به حرفش گوش نکن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
کاربلدید؟؟شوهرت رو بفرست یکسال تو طلافروشی کار کنهبه قول معروف خاک بخوره بعد جای مناسب پیدا کنید راج ...

کلاس میخواست بره دوستش گفت کار زیادی نداره خودم یاد میدم بعدم طلا لحظه ای داره میره بالا ولی قیمت زمین زیاد بالا نمیره میگم با یک کیلو هم شروع کنیم همون باز سال دیگه ارزشش ببشتر از زمین میشه بعدم اینکه  طلافروشا میگن چند بار خرید کنی از بازار طلای تهران کم کم قابل اعتماد میشی نسیه هم طلا میدن ولی فک کنم دیگه با این افزایش قیمتا دیگه نسیه ندن واس همین به شوهرم میگم زودتر شروع کن ک زودتر تو بازار جا بیفتی 

عزیزم برو پرس و جو کنی خیلی بهتر.

شوهرم از همه طلافروشا داره پرس و جو میکنه یکی ک تازه کاره امروز گفته ک سودش کمه ولی دوستش و چند نفر دیگه ک با تجربه ترن گفتن معطل نکن به زمین کشاورزی حیفت نیاد طلا سودش خوبه حالا من استرس گرفتم ک ارزش داره سرمایه مونو بدیم طلا؟ باز میگم بهتر از کشاورزیه زمان قدیم شغل دیگه نبوده مردم رو زمین کشاورزی تعصب داشتن الان خیلی شغلای پول سازی هست مثلا همون دوست شوهرم هم ساخت و ساز میکنه هم طلافروشه خودش میگه با اعتبار طلافروشیت کارای دیگه م میکنی ک پرسوده 

طلا فروشی خیلییی سرمایه میخواد جیزی ک مربوط ب شکمه بهتره فروشش بیشتره

شوهرم به کار دیگه زیاد دل نمیده ما پسر داریم میگه واس آینده شغلی پسرمونم خوبه از کوچیکی میاد پیش خودم 

شوهرم از همه طلافروشا داره پرس و جو میکنه یکی ک تازه کاره امروز گفته ک سودش کمه ولی دوستش و چند نفر ...

عزیزم. نیت کن و بعد قرآن بخون. آن شاللع  هرچی خیر براتون اتفاق بیفته و شما و همسرت خوشحال بشید 

ماشاالله🌼طلافروشی بنظرم خیلی بهتره حالا من سررشته ندارم ولی اگه من باشم این کارو میکنم

تازه نانوایی هم دارن ک قرار بود بدن به شوهرم فعلا داداشش بالاکشید وگرنه دو سه میلیارد هم این بود شوهرم میخواست به طلا اضافه کنه ان شاءالله به زودی حق به حق دار برسه سرمایه مون بیشتر بشه ولی طلا داره میره بالا به نظرت یک کیلو خوبه پس؟ 

عزیزم. نیت کن و بعد قرآن بخون. آن شاللع هرچی خیر براتون اتفاق بیفته و شما و همسرت خوشحال بشید

ان شاءالله ممنون از نظر عالیت عزیزم🌹🌹 شما هم تو زندگی موفق و شاد باشی ان شاءالله🩷