2777
2789
عنوان

بیمارستان بهمن تهران

446 بازدید | 12 پست

سلام . بچه ها کسی هست امسال توی تهران بیمارستان بهمن سزارین کرده باشه و بخواد از تجربه اش بگه . برا من دهم آبان نوبت زده دکترم میخوام بدونم اگه کسی رفته راضی بوده ؟؟ 

هزینه تون بیمارستان بهمن چقدر میشه؟ 

دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نی نی سایت تمام اطلاعات مربوط به بیمارستان بهمن قدیمیه واقعا ممنون میشم راهنماییم کنی ❤️

سلام من خیلی وقته توو سایت فرصت نکردم بیام . نشد جواب بدم . شما زایمان کردین ؟ راضی بودین ؟؟

میشه بیزحمت یه توضیحی هم بدید وسیله چیا دادن از اتاق دوتخته راضی بودید تنها بودید یا بودن بجز شما تو ...

اتاق دو تخته بود من راضی بودم بجز من یک نفر دیگه هم بود من ادم برون گراییی هستم از معاشرت لذت میبرم کلی دوست شدم با تخت بغلیم رسیدگی پرستارها خوب بود لباس نوزاد پتو یک ست کامل لباسو  کلاه پتو. و دست مال مرطوب پوشک  برا مادر هم مسواک شونه لباس پد بهداشتی لیوان و بشقاب پلاستیک با یک ساک در نهایت هم موقع تسویه یک و خورده ای پول برگردوند از اون سی تومنی که گرفته بودن .