2777
2789
عنوان

ایران بودن خیلی بده

104 بازدید | 8 پست

اول بگم سیاسی نیست گرارش نزنین الان از استرس دارم زمان بدی رو میگذرونم چن روزه جواب کنکور اومد ولی هنوزم جواب ذخیره ها نیومد من رتبم خوب بود اولویت های بعدی رو میاوردم اینا مرکز استان رو برام ذخیره زدن و هنوز جواب نمیدن تا کی خدا ؟!

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

کره لاور عزیز میدونستی قبول شدن توی دانشگاه توی کره هم خیلی سخته؟

همه جا سخته ولی اینجا یه سطح دیگس من امسال همه درصدای خوب بودن همه گفتن دولتی میاری جوابا اومد آزاد شدم اونم ذخیره بار روانی وضع مالی بد داره نابودمون میکنه حداقل اگه خارج بودم میرفتم سر کاری چیزی فامیلامون خارجن بچه هاشون  از من کوچیکترن کلی در آمد دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجا برو سرکار

تو شهر کوچیکیم قبلا جز پولدارا بودیم و سرشناس پدرم مشکل براش پیش اومد و فوت کرد و ما هم پسرفت حالا اینجا فقط فروشندگی شاید باشه که اگه بریم  سر کار همه صاحب مون میشن میگن چرا گذاشتی فلانی بره مغازه مردم کار کنن حرف در میارن همه میشناسن خانواده هم اجازه نمیدن الان هم دانشگاه کلان شهر افتادم که خانواده میگن فقط دانشگاه خوابگاه  اگه قبولته برو

تاپیکی که گذاشتی الان باید با یه عده کثیر سروکله بزنی که نه ایران از همه جا بهتره 🤣

چی بگیم  من خودم یه ماه پیش رفتم خونه عمه مامانم یکی از کشورای کوچیک که در برابر ایران زیاد چیزی نیست ولی چیزی ک اونجا میشد پیدا کرد زندگی کردن بود یعنی عالی بود فقط شب میرفتیم خونه برا شام ولی اینجا همش باید خونه باشیم چون برا بیرون رفتن جواب هزار نفر رو باید بدییم