2777
2789

چن روزی بود فهمیده بودم ازم پنهون کاری کرده وقتی بروش اوردم اولش گردن نگرفت ولی ثابت کردم گف برات دلیل میارم و اینا …دیروز ازش چنتا سوال پرسیدم در همون مورد ولی یهو قاطی کرد و حرفایی بهم زد که واقعا ازش شکستم😔دیروز میخاستم بمونم خونه بابام ولی اومد شام با اینکه کلی حرف زده بود بهم و منم نخاستم خانوادم بدونن …حرفاش ک از یادم نمیره ولی من یه اخلاقی دارم ک وقتی ناراحتم اصلا نمیتونم کاری انجام بدم و حتی از غذا هم سیر میشم و فقط باید مشکل حل بشه بعد منم برگردم ب حالت عادیم…ولی اون انگار ن انگار تو حال خودشه در حالی که مقصر هم اونه دست پیش گرفته که پس نیوفته این رفتارش خیلی اذیتم میکنه ادعای عاشقیش هم که عالمو برداشته ولی کسی که عاشق زنشه همچین حرفایی نمیزنه بهش…الانم نه حرف زدن باهاش مشکلو حل میکنه نه هیچی …فقط چجوری صبور باشم چجوری جلوش قوی باشم 

احساس میکنم اعتماد بنفسمو ازم گرفته😭😭😭چجوری بشونمش سرجاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ازش فاصله گرفتین؟

والا تا یه هفته اصلا حرفم نمیومد

یه روز کاملم افتاده بودم رو تخت و هیچی از گلوم پایین نمیرفت

کلا یه هفته تمام بدون این که خودم بخوام لال شده بودم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا تا یه هفته اصلا حرفم نمیومدیه روز کاملم افتاده بودم رو تخت و هیچی از گلوم پایین نمیرفتکلا یه هف ...

ولی خداهم طرف اوناس😒 اخه هم دل بشکون هم هیچیت نشه و هم ی ذره تلاشم نکن که از دلش دربیاری 

با اینکه مقصر هم خودشه

منم فقط باهاش قهر کردم کاری از دستم برنمیاد آدمی که شعور نداره و تربیت درستی نداشته با حرف زدن باهاش ...

اره واقعا منم به همین نتیجه رسیدم…کلا خانوادگی مشکل دارن

انقد مشکل دارن که فک میکنه همه مثل اونان 

از کودکی عقده ای ب بار اومده