2777
2789

سلام. من و همسرم طبقه بالای پدرشوهرم زندگی میکنیم. و خب همه ی این سالها مشکلات زیادی باهاشون داشتیم. چندسال پیش ما با هزارتا وام و فروش تمام طلاهام و قرض تونستیم یه واحد مسکن مهر بخریم و برای اینکه بتونیم قسط ها رو پرداخت کنیم دادیم اجاره.خب اجاره واقعا بهمون کمک کرد. داداشم مستأجر بود جای دیگه و چون صاحبخونه گفته بود باید تخلیه کنن، من و همسرم پیشنهاد دادیم که بیان واحد ما. ولی خب اجاره رو نصف نفر قبلی بهش گفتیم تا اذیت نشن. هزینه ی آسانسور و... رو هم خودمون میدادیم تا بهشون فشار نیاد. الان یکسال هست که اصلا اجاره نداده بهمون و میدونم که نداره. یعنی دل به کار نمیده و دیگه صدای همسرم در اومده چون فشار قسط ها روشون زیاده و من بهشون حق میدمم.  دیگه دیشب گفتن تا عید صبر کنیم و بعدش بهشون بگیم سه ماه فرصت دارن که دیگه بلند شن. خیلی ناراحتم هم برای داداشم و هم برای همسرم😭 

شما بگین چیکار کنیم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی کار داداشت خیلی اشتباهه.تاوان اون رو نباید همسرت بده.کس مورد اعتماد و عاقل و بالغ هست که ...

دلم برای برای خانمش و بچش میسوزه. ولی خب همسرم هم اذیته. 

والا خودت و همسرت که خیلی در حقشون خوبی کردین ارامش خودتون مهمتره یا به مادرت بگو بهشون بگه که میخوا ...

خیلی تلاش کردم این مدت. همش کار نکردن هاش رو لاپوشونی کردم تا صدای همسرم بلند نشه، ولی دیگه تحملشون تمام شد. میترسم خانواده ازم دلگیر بشن. 

حق با همسرته

داداشتونم ببخشید ناراحتی نداره. باید کار کنن این همه کار تو این مملکته. درسته که درامدها کمه ولی همه داریم با سیلی صورتمون رو سرخ نگه میداریم. حالا نمیدونم شغل خوب داره یا نه. ولی اگر نداره هم میتونه پیدا کنه. دیگه نمیشه لنگ کرایه خونه نصفه هم که بمونه

چرا دلسوزی میکنی؟ این دلسوزی باعث این میشه که سنش مدام بره بالا و جایی به خودش بیاد که جوونیش تموم شده

شما و همسرت هم نباید تاوان زندگی یکی دیگه رو بدین