2777
2789
عنوان

لكه بيني دوران حاملگي؟

110 بازدید | 9 پست

كيا داشتن ؟ چطوري شروع شد؟ علايم اش چي بودو چيكاركردين؟؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار سقط هفت هفته داشتم که هردو اول لکه بینی داشتم و بعد به مدت چند روز بعد سقط شد در بارداری سوم از همون اول تا آخر بارداری انوکسپارین و قرص آ اس آ استفاده کردم  و خدا رو شکر حالا پسرم چهارماهشه و کنارمه

من داشتم  هفته نهم اول لك بينى بود  البته بدون درد بعد از چند ساعت خونريزى شد و رفتم دكتر دكتر گفت چون رحم داره جا باز ميكنه و هرمون ها جا به جا ميشه بعضى از خانمه اينجورى ميشن والان هفته سيزدهم هستم 

من دوبار سقط هفت هفته داشتم که هردو اول لکه بینی داشتم و بعد به مدت چند روز بعد سقط شد در بارداری سوم از همون اول تا آخر بارداری انوکسپارین و قرص آ اس آ استفاده کردم  و خدا رو شکر حالا پسرم چهارماهشه و کنارمه

البته هر لکه ببنی نشانه سقط نیست اما خوب باید پیگیری بشه لکه ببنی بدون درد که پیشرفت نکنه و با پروژسترون و استراحت نسبی کنترل بشه خطرناک نیست بعضیا سر هر ماه موعد پریودیشون مختصری لک میبینن توی بارداری 

من داشتم هفته دهم که سقط شد متاسفانه شما هفته چندی

من هفته شش هستم احتمالا

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .