2777
2789

شما دلیلتون برای عمل های زیبایی چی هست ؟

همسرتون دلیل مخالفتش چی هست ؟

هزینه را کی این وسط قراره متحمل بشه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دلیلتون برای عمل های زیبایی چی هست ؟همسرتون دلیل مخالفتش چی هست ؟هزینه را کی این وسط قراره متحمل ...

اعتماد ب نفسمو خیلی اورده پایین

نامزدمم میگه نمیخام بری من همینجور پسندیدم دلیل قانع کننده بهم نمیده

هزینه های من کلا با نامزدمه بابامم هست ولی برای عمل مامانم گف نصفشو میدم منتها راضی نمیشه نامزدم

نکروز چیه؟چی میشه مگه؟؟

نکروز یعنی دست زدن به پره های دماغ که باعث میشه به مرور سلولها بمیرن و دماغ سیاه بشه و اتفاقای بدی بیفته 

یکی از نی نی سایتی ها بخاطر نکروز دماغش نتونست دردش و ظاهرش رو تحمل کنه خودکشی کرد😞😞

نکروز بینی عارضه ایه که باعث از بین رفتن یا مرگ بافت پوست و استخوان بینی میشه

خب چیکار کنم برا عروسیم میخام تو عکس عروسیم خوب باشه حداقل

با کانتور اینا فک نکنم بشه درستش کرد

یا ابلفضل ینی با مزو و فیلر این اتفاقا میوفته؟؟

بزن اینترنت میفهمی 

پیش هرکسی نرو 

یکی که قدیمی باشه وسرشناس باشه برو 

سعی کن تو مطب انجام ندی ک بعدا گردن نمیگیرن

بزن اینترنت میفهمی پیش هرکسی نرو یکی که قدیمی باشه وسرشناس باشه برو سعی کن تو مطب انجام ندی ک بعدا گ ...

اینترنت ک توضیحش کامل نیست اومدم بدونم نی نی سایتیا میدونن یا نه

استخونیه منتها پره هاش یکم پهنه نوک بینیمم یکم به قول خودم خدا گل اضاف گذاشته😂

ای بابا 

عزیزم قبل نامزدیت که دوست بودی باهاش عمل میکردی خب🤣الان چطور میخوای اجازه بگیری از نامزدت دیگه اجازت دست اونه 

منم مجردی عمل کردم ک فردا پس فردا شوهر کردم حرف نزنه ک اجازه نداری و فلان😒

ای بابا عزیزم قبل نامزدیت که دوست بودی باهاش عمل میکردی خب🤣الان چطور میخوای اجازه بگیری از نامزدت د ...

دوست نبودیم ک بعدم فعلا برا عروسیم مجبورم برم برا فیلر

مامانم الان میگه گوشتیه دماغت😂