2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار بیاین

89 بازدید | 13 پست

میگم خانوما شما که خونه دار هستین از خونه دار بودن خوشحالین؟ 

منظورم خانومایی هستن که کلا بیرون کار نمیکنن 

همسرتون مشکلی نداره که شما شغل ندارین و کلا از طرف همسر یا خونواده همسر بابت این قضیه اذیت نمیشین و خودتون راضی هستین یا نه ؟ 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

من‌خودم صد درصد راضیم ،مشکلی ندارم شوهرم هم از خداشه اصلا به در خواست اون شغلمو گذاشتم کنار ،نظر خانواده ش هم برام‌مهم نیست   

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بله راضی ام 

کسی چیزی نگفته بهم 

وقت آزاد خیلی دارم 

شوهرم هم راضیه 

یه مدت کار میکردم خودم سرگرم بودم خوب بود 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌خودم صد درصد راضیم ،مشکلی ندارم شوهرم هم از خداشه اصلا به در خواست اون شغلمو گذاشتم کنار ،نظر خان ...

خب خدا رو شکر منم خونه رو ترجیح میدم واقعا

من بخاطر خود همسرم دیگ ب کارم ادامه ندادم و خونه دار شدم پس حقی نداره بخاد اعتراض کنه یا حرفی بزنه 

ب خانوادشم ربطی نداره این ی چیزیه توافقی بین من و. شوهرم

و خوشحالم ک جفتمون راضی ایم از این توافق

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بله راضی ام کسی چیزی نگفته بهم وقت آزاد خیلی دارم شوهرم هم راضیه یه مدت کار میکردم خودم سرگرم بودم خ ...

آره دقیقا آدم از وقت آزادش می‌تونه به نفع خودش استفاده کنه

بارها شوهرم حسرت کسایی که خانماشون کارمنده رو میخوره 

وقتی میگم برم سرکار میگه فقط معلمی که اونم من اصلا دوست ندارم 

از شانس من دو تا از خواهرشوهرا همزمان معلم شدن تازه البته اینقدر شوهرم و خانواده‌اش خوشحالن که باورت نمیشه علی الخصوص که یکیشون مجرده و از وقتی قبول شده مدام براش خواستگار میاد

همینطور کم و بیش تیکه هایی اومدن مثلا شوهرم یه بار بهم گفت مثل حسودا رفتار میکنی و در کل منتظرن من کوچکترین حرف و رفتاری بکنم که بزنن تو سرم که تو کارمند ومعلم نیستی

سلام من پست شما رو در یک تاپیک راجع به نسخه دیدم ازتون سوال دارم درمورد نسخه میتونید راهنماییم کنید؟

بله بفرمایید 

بله بفرمایید

من به صورت آنلاین با دکتر ویزیت داشتم بهشون گفتم نسخه بنویسن کدملی خواستند و گفتن که نوع بیمه رو بگم

من کدملی رو دادم ولی گفتم نسخه رو ازاد بنویسن دکتر یه نسخه کاغذی برام نوشت و عکسش را فرستاد روی نسخه کدملی رو نوشته بود و بهم گفت که عکس را پرینت بگیرم  

الان میخوام بدونم نسخه من الکترونیکه و داخل سیستم ثبت شده؟ یا همینجوری کاغذی نوشتن و جایی داخل سیستم ثبت نشده

من به صورت آنلاین با دکتر ویزیت داشتم بهشون گفتم نسخه بنویسن کدملی خواستند و گفتن که نوع بیمه رو بگم ...

به احتمال زیاد ثبت شده چون بدون ثبت کردن کد ملی نمی‌خواد 

از داروخونه هم میتونید سوال کنید با دادن کد ملی تا براتون چک کنن

به احتمال زیاد ثبت شده چون بدون ثبت کردن کد ملی نمی‌خواد از داروخونه هم میتونید سوال کنید با دادن کد ...

خیلی ممنون . میدونید اگه ثبت شده باشه تا چه مدت در سایت باقی میمونه؟ دکتر گفت یک ماه اعتبار داره اگه این یک ماه بگذره بازم توی سایت قابل مشاهدست؟

خیلی ممنون . میدونید اگه ثبت شده باشه تا چه مدت در سایت باقی میمونه؟ دکتر گفت یک ماه اعتبار داره اگه ...

خواهش میکنم 

نه بعد یک ماه نمیشه دیگه