2777
2789

سلام .دختر من ۱۰ماهش هست.تقریبا همه چی میدم بخوره .تا دوماه پیش سوپ میخورد الان دوماه هست که دیگ به هیچ وجه از دست من غذانمیخوره مستقل شده.

چهارتا دندون بالاداره دوتا پایین.غذا میدم دستش میذاره دهنش میجوه و توف میکنه چیا بدم و چجوری بدم که بخوره وزنش هشت کیلو هست

یعنی خودش غذا میخوره؟چه جالب پسر من ۱۶ ماهشه هنوز غذا رو له میکنم بهش میدم با اینکه دندوناش در اومده 

ماکارونی براش بپز زیرش زیرانداز پهن کن بعدم بزار جلوش بخورهماکارونی طرح دار باشه بهتره

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودش غذا میخوره؟چه جالب پسر من ۱۶ ماهشه هنوز غذا رو له میکنم بهش میدم با اینکه دندوناش در اومده ...

اره اصلا از دست من هیچی نمیخوره..ماکرونی اینا بهش میدم ولی میجوه توف میکنه

اره اصلا از دست من هیچی نمیخوره..ماکرونی اینا بهش میدم ولی میجوه توف میکنه

خب حتما دوس نداره 

پسر منم بیشتر چیزارو نمیخوره میزارم دهنش بیرون میریزه

فقط عشق سیب زمینی سرخ کردس

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢