2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به واسطه کارم زیاد مسافرت میرفتم و کلا مسافرت کارم بود. دوتا مسافر خانم داشتم از ی کشوری بشدت خسیس و بشدت نه اونجا نریم اینجا نریم خب یا نیا مسافرت یا بگردم و خرج کن

با مادرشوهر پدرشوهرم رفتیم تهران

تا همونجا مادرشوهرم غرغر کرد که چرا شما باهامون اومدین و کاش دخترم با ما میومد و شما با ماشین خودتون میومدین و... اخرشم شروع کرد به گریه کردن😒در حالی که اصلا ربطیبه ما نداشت دامادش سرکار میرفت نتونستن بیان این انداخت گردن ما که اگه شما نبودین اونا میومدن

برادرشوهرم.

به هرچیزی یه ایرادی گرفتن.

من کلا به این نتیجه رسیدم مسافرت فقط تنهایی خوش میگذره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

باهمسرم 

چون خیلی غور غورو 

اهل گشت وگذار نیست 

هرجا پابزاره میگه خوب اومدیم اینجا چی داشت ،اومدنمون الکی بود 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

با یه گروهی رفتیم فامیلامون . نمیگم خوش نگذشت چون خاطره بدی از سفر ندارم ولی خودم دنبال این نیستم که دوباره باهاشون برم سفر . به خاطر تفاوت های اعتقادی و سبک زندگی مثلا اونا تا دیر بیدار بودن روز تا لنگ ظهر خواب ما میریم سفر شب زود میخوابیم از اول صبح از طبیعت و بازار و همه چیز استفاده کنیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

۱۷ سال پیش با یکی از دوستان شوهرم رفتیم مسافرت مشهد، زن و شوهر با هم مشکل داشتند و قهر بودند. خیلی هم خسیس و خرج نکن. مشهد که رسیدیم ما رفتیم هتل اونها رفتند خونه یکی از اقوام شون. با این که دو سه رو بیشتر با هم‌ نبودیم ولی سخت گذشت و باعث شد دیگهبا کسی مسافرت نرم. سالی دو یا سه بار میریم مسافرت فقط با شوهرم دوتایی. پسرم تا اوائل دبیرستانش با ما می آمد.

دوتایی خیلی خوش میگذره و همه ایران رو گشتیم و سفر خارجی همین طور.

باهمسرم چون خیلی غور غورو اهل گشت وگذار نیست هرجا پابزاره میگه خوب اومدیم اینجا چی داشت ،اومدنمون ال ...

وااای چه بی ذوق واقعا 😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
برادرشوهرم.به هرچیزی یه ایرادی گرفتن.من کلا به این نتیجه رسیدم مسافرت فقط تنهایی خوش میگذره

آخ گفتید واقعاً تنها با خانواده خودت، هر چی دوست داری بخر ،بخور،برو بیا،ی نفر اضافه میشه کلا همه چی خراب میشه 

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن