2777
2789
عنوان

سه شنبه روز اول دانشگاهه چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
شارژرم با خواهرم مشترکه نمیدش😂😂 خوراکی که قبل از خودم باید اول خوراکی از در خارج شه

😂😂پس گوشی و بزن به شارژ صد شد برو 

چون بعضی وقتا واقعا نیاز میشه و آدم میمونه 

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که برام مهم نیست دوست دارم حتی هایلایتر ببرم ( هنوز دانش آموزم ) دعا کنید سال دیگه دانشگاه مورد ع ...

ان شاءالله قبول میشی عزیزم 

منم حدود ۲۳ تا هایلایتر پاستیلی دارم 

۳تا دونه با خودم گذاشتم که ببرم دانشگاه

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

يه دفتر بيشتر. لازم نيست ببري

با جامدادي تو.  اب و دستمال كاغذي. كلا هرچيزي كه استقادع داري اصلا هم برات مهم نباشه كه كي مسخره ميكنه يا نه هركسي بر اساس نياز هاي خودش وسايل كيفشو جور ميكنه 

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
اره کوله خریدم🙂 پس یه کیف رو دوشی در حدهمین یه دفتر کافیه؟

ارع دختر ولی بنظرم دفتر خوب نیست کلاسور هی برگه اضافه میکنی سر رسید برکه های زیاد. 

قشنگ تقسیم بندی کن در طول ترم کلا یکجا باشن مطالب زیادم با کسی صمیمی نشو 

خودت کم کم همچین دستت میاد مکه ما همه از اپل بلد بودیم ؟ 

من که الان ی سررسید دوتا خودکار کیف زنونه با مانتو اداری از سرکار میرم دانشگاه 

دانشگاهت چیه ؟

دفترچه یاکلاسور بذار توی کیفت(البته بعیده روز اول درس بدن اما ببر شاید نیاز به یاد داشت چیزی شد)ماگ ...

برای اینهمه وسیله فقط کوله میشه برد🙂 اشکال نداره؟

برای اینهمه وسیله فقط کوله میشه برد🙂 اشکال نداره؟

اره بابا کوله مشکلی نداره اصلا

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خشم میاد تو این سایت همه برا ما پزشک شدن🤣🤣

😂😂😂😂 ما که شدیم 

اخه فقط اونهایی که رشته خوب اوردن اعلام میکنن واسه همین به نظر میرسه همه پزشکی دندون دارو فیزیو اوردن

ارع دختر ولی بنظرم دفتر خوب نیست کلاسور هی برگه اضافه میکنی سر رسید برکه های زیاد. قشنگ تقسیم بندی ک ...

با دوست صمیمی م همکلاسی هستم 

دانشگاه علوم پزشکی 

سر رسید دارم دفتر و کلاسور و اینا هم برام خریدن🙂