من برای خودم اینطوری درست میکنم ، ارد رو تفت میدم یه مقدار ، بعد روغن مایع میریزم ارد رو سرخ میکنم ، نبات رو میکوبم با اب قاطی میکنم میریزم تو ارد ، حالت ابکی باید بشه بعد دم میذارم ، وسطا چک میکنم ابش کم نشه ، یخ میندازم روغن بندازه ، یه کم کره محلی بهش اضافه میکنم ، از طعم روغن حیوانی بدم میاد ، زعفرون یه کوچولو اخر اضافه میکنم
بعد که ته دیگ بست ، با دارچین میخورم
ادویه هایی مثل زنجبیل و زیره و غیره دلبخواهه من با همون دارچین راحتم ، گردو و بقیه ی مغزها هم دلبخواهه ، داشته باشم یه کم گردو اضافه میکنم