2777
2789
عنوان

دخترهای مجرد

255 بازدید | 26 پست

دخترهای مجرد بالای ۲۵ سال چیکار میکنیدوقتتون رو چه جوری میگذرونید من ساعت ۹ صبح بیدار میشم سرکوفت هم میشنوم که دختر مردم ازار تا هنر داره و ... کلا یه زندگی مزخرفی دارم و افسرده شدم حوصله خودم هم ندارم شغل هم ندارم درس ام رو تازه تموم کردم وقتی خونه ی کسی میرم با ترحم نگاه میکنن چه تو عروسی چه دعوت تو خونه هزار بارتوهین از اطرافیان ام شنیدم قیافه ام تم متوسط هست ۲۶ سالمه 

برو دنبال مهارت و شاغل شو تحصیلاتم ادامه بده باز هم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن یه هنری یاد بگیری چون باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا وهم میتونی از هنرت در آمد داشته باشی.مثلا بافتنی رو میتونی مجازی و رایگان از کلیپای تو اینترنت یاد بگیری.حالا هر چی که علاقه داری

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

فامیلتون فقر فرهنگی دارن که اینقدر درگیر ازدواج شمان

شما هم اعتمادبه نفس پایینی داری که این برخورد ها رو جدی میگیری و براش ناراحت میشی 

استقلال مالی خیلی خوبه اگه میتونی حتما برو دنبال یه شغل

یا درستو توی یه مقطع بالاتر ادامه بده

ازدواج خوبه ولی نه ازدواجی که برای فرار از نگاه بقیه باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چی خوندی؟

چرا دیگران بهت توهین میکنن؟ یبار ادبشون کن 

تو فامیلتون دخترا زود ازدواج میکنن؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

منم ۲۷سالمه کار میکنم

درامدم کفافمو نمیده 

ولی از هیچکس پول نمیگیرم 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

وا😐چرا اینقدر سرخورده؟

سنی نداری که 

من همسن توعم

دارم درس میخونمو سرکار میرم

فعلا هم قصد ازدواج ندارم

ازدواج یه انتخابه میتونی ازدواج کنی میتونی نکنی

یه چیز حتمی نیست

الانم که هرکی ازدواج کرده جدا شده

تهش اینه از یه ازدواج و طلاق عقبی 

دنبال شغل باش به حرف بقیه ام توجه نکن

ازدواج کردن تو این شرایط هم اشتباهه

من هی میگن واااای ما انقدر برات دعا میکنیم ایشالا قسمت توام زود میاد🗿

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش