2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی گفتمانشاتو بفرست مطابق اون بگیم اضافه کنی

اها فک کردم تیکه انداختی🥲

بد خط نوشتم وایسا بنویسمش

هوای ابری و خنک نسیم صبحگاهی شنیدن خش خش برگ ها زیر پا و خیابانی پر از رنگ های قرمز و نارنجی نشان دهنده پاییز هست و برگ های زرد و قرمز و نارنجی خیابان های شهر را پوشانده اند. وقتی ب پاییز فکر میکنم فیلمی از رنگ ها و زیبایی های این فصل از جلو چشمانم رد میشود با دیدن این همه زیبایی میتوان ب زیباترین نقاشی دنیا پی برد پاییز فصل استراحتی برای روستاییان کشاورز هست و مردمان روستا در خانه هایشان ب دور هم جمع میشوند کاری که در بهار و تابستان نمیتوان انرا انجام داد و پرندگان در پاییز ب مناطق گرمسیر مهاجرت میکنند و در روزهای پاییزی برگ ها وقتی با وزش نسیم روی زمین می افتند و باغ ها و زمین را ب فرشی زیبا تبدیل میکنند. 

اینو جملاتشو چ ا گوگل چ ا تلگرام و.... گرفتم

میگم خیلی ضایعس؟ 

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.
اها فک کردم تیکه انداختی🥲بد خط نوشتم وایسا بنویسمشهوای ابری و خنک نسیم صبحگاهی شنیدن خش خش برگ ها ز ...

ببین تکرار جمله داشتی که از نظر قوائد درست نیست

بزار اصلاح میکنم همینجا میفرستم برات 

ببین تکرار جمله داشتی که از نظر قوائد درست نیستبزار اصلاح میکنم همینجا میفرستم برات

ممنون عزیزم اگ میشه یکم زود چون میخوا برم مدرسه

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.
ممنون عزیزم اگ میشه یکم زود چون میخوا برم مدرسه

صدای شپ شپی مرا به سمت پنجره می خواند برمی خیزم پنجره را باز میکنم سرم را بالا میگیرم به آسمان خیره میشوم نوازش دستان باد و بوسه های پر مهر باران برگونه هایم را حس میکنم بوی خاک باران زده مشمام را پر میکند چشم هایم را میبندم و غرق در صدای باران میشوم ناگهان صدای خنده ای مرا بازمیگرداند دخترکی با چکمه های زرد بارانی به تن برای بارش باران رقص و پایکوبی میکند دیدنش شوق مرا برانگیخته میکند لباسم را می پوشم چترم را برمیدارم راهی خیابان میشم درختان مقدم حضورم را گل باران میکنند زیر پایم صدای ناله برگان زمین افتاده به گوشم می رسد بی اهمیت ادامه میدهم مجذوب لباس رنگارنگی که خیابان به تن کرده پیر زن دست فروشی کنار خیابان نشسته لپاش از سرما گل انداخته جوراب های پشمی و جلیقه بافتنی به تن دارد جعبه ای روی زمین گذاشته اشاره به من با صدای لرزان میگوید نارنگی نمیخوای؟  یکی برمیدارد با دستانش پوست میگیرد دستش را به سمت من دراز میکند بگیر

فضای پر شده از بوی نارنگی وسوسه برانگیز است ازش میگیرم و تشکر میکنم به راه خودم ادامه میدهم 

و زیر لب با خودم می گویم دختر غمزده دلگیر نباش تو دوست داشتنی ترین و رنگین ترین فصل سال هستی