2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی نمیشناسین انجام داده باشه نتیجه گرفته باشه؟

نقشه مغزی مشکلات روان و مغزی رو میگه . هرکسی خم نمیتونه خوب تحلیل کنه

نوروفیدبک میگن درمانش میکنه ولی من دخترمو بردم ذره ای تغییر نکرد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
عزیزم کسی نمیشناسین انجام داده باشه نتیجه گرفته باشه؟

نه

اینجا هم که من بردم پیش دکتر گنجی که برنامه‌ی طبیب میاد بهم گفت هیچ ضمانتی وجود نداره که بهتر بشه ، بدتر که امکان نداره بین تغییری نکردن و بهتر شدن گفت هیچی معلوم نیست، چون پسرم مشکل نداشت گفت تو خونه باهاش تمرین کنی کافیه من هی اصرررارررر داشتم که نه معلمش راضی نیست ازش اونم کامل توضیح داد بهم که فکر نکنم قراره معجزه بشه و اصرار نکنم 

پسر من همیشه خیلی پرانرژی بود و تمرکزش به شدت پایین بود طوری‌که کارهای روزمره و تکالیف مدرسه‌اش رو نمی‌تونست درست انجام بده. بعد از اینکه متوجه شدیم مشکلش به خاطر ADHD هست، بردیمش کلینیک مهرگلاب و اونجا نوروتراپی رو پیشنهاد دادن. خداروشکر نتیجش خوب بوده تاالان