2777
2789
عنوان

مامانهای با تجربه بیاید توروخدا

128 بازدید | 17 پست

سلام‌دوستان دخترم ۶ سالشه چند ماهه گاه و بیگاه میگه دلم‌درد میکنه یکم یبوست هم داره ازمایش انگل و ادرار دادیم‌سالم بوده الان دوباره ازمایش خون دادیم  البته یکماه پیش هم ازمایش خون تو بیمارستان گرفتن اوکی بود دیگه خسته شدم بخدا دکتر میگه موردی نیست اگه از خواب بیدارش کنه درد بده ولی مدام بغل گوشم میگه دلم درد میکنه یا غذا نمیخوره میگه دلم‌درد میکنه کسی تجربهمشابه داشته؟خیلی نگرانم

برو متخصص طب سنتی 

احتمالا طبعش سرده 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دخترم ۷سالشه کل تابستون من درگیر شکم درد و یبوستش بودم تمام آزمایشاتشم خوب بود بردم دکتر فوق تخصص گوارش کودکان یه مدت دارو داد بهتر شد منم میبردم دکتر اطفال و دکترای دیگه باید ببری متخصص گوارش کودکان اگر تهرانی سرچ کن دکتر اطفال کودکان بیمارستان مفید

بنظرت جلب توجه نمیکنه ؟

بچه ها خیلی از این کارها میکنن.

دختر من یک مدت می‌گفت دلم درد می‌کنه ما هم دکتر بردیم و همه چیز نرمال بود . منم تا می‌گفت دلم درد می‌کنه میگفتم چونکه خوابت میاد . بخواب خوب میشی .

چون از خوابیدن خوشش نمیومد دیگه این حرکت رو انجام نداد 😂

اما برای اون یه مقدار یبوست بهش هرروز یه کوچولو شربت خاکشیر یا ترنجبین و بارهنگ بده گوارشش رو تنظیم کنه .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بنظرت جلب توجه نمیکنه ؟بچه ها خیلی از این کارها میکنن.دختر من یک مدت می‌گفت دلم درد می‌کنه ما هم دکت ...

نمیدونم یک داداش دو ساله هم داره مثلا میگه دلم درد میکنه میگم‌اگه درد میکنه پس دیگه نریم بیرون تا خوب شی میگه خوب شد بریم ،نمیدونم‌بخدا فقط مدام غر میزنه اعصابم بهمریخته 

گوارش کودکان؟بهش نبات و عرق نعنا بده شکمشم موقع خواب ببند شاید قلنج کرده.

اره متخصص گوارش کودکان بردمش تازه آزمایش خون هم‌نمینوشت میگفت لازم‌نیست دید پیله کردم نوشت وگرنه تست انگل و ادرار و...سالم بود

نمیدونم یک داداش دو ساله هم داره مثلا میگه دلم درد میکنه میگم‌اگه درد میکنه پس دیگه نریم بیرون تا خو ...

وقتی مطمئن هستی مشکل جسمی نداره پس همون روحی هست و داره جلب توجه می‌کنه...

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍