نمیدونم چیکار کنم .. زبون منو نمیفهمه ... عقدم از هم دوریم نمیدونم بهانه است یا چی ک همش دعواییم .. اون همش بع نفع خودش حرف میزنه حتی جاهایی ک حق باهاش نیس حق و جوری جلوه میده ک باز به نفعش باشه ..زندکی مشترک دو طرفه است .این حرفاش یه طرفه است .منم دائم در حال توضیح دادن خسته. شدم خسته کرده منو .. کسی بوده با شرایط من تونسته طلاق بگیره ..چیکار کنم بدون خانواده بتونم طلاق بگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست من بدون اینکه به خانواده ش بگه از شوهرش توافقی جدا شد... هیچی ام نگرفت از شوهره غیر از پول پیش خونه
چند ساله داره تنها زندگی میکنه
تازه شما که توی عقدی شرایطت خیلی بهتره
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
با شوهرش توافق کردن که تا کار تموم نشده به کسی نگن.. نمیخواست خونواده ها الکی دخالت کنن
فقط من و یه دوست دیگه ش میدونستیم
شاهدم شوهر من و شوهر اون یکی دوستش
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇