2777
2789

نیاز به دردودل دارم..

من آدم بدی نیستم شاید مورد پسند خیلیا نباشم ولی همیشه خودم بودم و هیچوقت بد کسی رو نخواستم

هیچوقت خیانت نکردم همه جوره هوای کسی که باهاش تو رابطه بودمو داشتم ولی هیچوقت نتیجه اون چیزی نبود که من میخواستم‌.. 

بعد از دوبار شکست تو رابطه عاطفی و احساس ناکافی بودنی که بهم دادن حس می‌کنم کسی نمیتونه منو عمیقأ دوست داشته باشه !

آدمیم که بفهمم طرفم نیاز داره جونمم براش میدم ولی من کارایی که میکردم و هیچوقت عوضشو ندیدم از طرف مقابلم. من توقع نداشتم اون توی این برهوت تنها بذاره منو با دردام.. میگذره یادم میره زخمم خوب میشه ولی ردش میمونه ها..میمونه کنار اون همه دردای دیگم..

قبول دارم منم رفتارای بد دارم ولی فکر میکردم اونقدرا هم غیرقابل تحمل نیستم(: کودکی سختی داشتم با تروماهای زیادی که از سر گذروندم و قرصای اعصابی که مصرف می‌کنم من هر لحظه می‌دونم ممکنه بلغضم و کار دست خودم بدم تنها دلیل موندنم فقط مامانمه چون پدرم برام هیچوقت پدری نکرد......

تو نمیتونی ناجی و کمک رسان همه باشی

گاها لازم نیست از خودت بگذری تا نیاز بقیه رو رفع کنی

اونا ازت تشکر نمیکنن جبرانم نمیکنن چون خودت خواستی

هروقت خودت با بدی ها و خوبی ها و نقص ها خودت رو دوست داشتی و الویت قرار دادی کسی پیدا میشه خودت واقعیت رو بدون احساس نیاز بهت دوست داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تو لایق یه عشق پاک و خالص هستی:) 

قوی تر از همیشه بمون:) تو تا الانشم تونستی پس بقیشم میتونی از پسش بربیای، اگه اوضاع بده یادت باشه دلخوشی مادرتی ؛ این دلخوشیو ازش نگیر:)) 

خدا خودش تو سوره مدثر خیلی قشنگ میگه که این یبارم بخاطر من صبر کن:)

خودت میدونی که اون چیزای بد و مزخرفی که گذروندی فکر میکردی نمیگذرن ولی گذشت و شاید بعضی وقتا یادت بیاد.. اینام میگذرن ولی با این تفاوت که بزرگ ترت میکنن:))🫂

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

تو نمیتونی ناجی و کمک رسان همه باشیگاها لازم نیست از خودت بگذری تا نیاز بقیه رو رفع کنیاونا ازت تشکر ...

ولی تو این زندگی مگه نمیگن از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری 

برای من چرا برعکسه!! چرا خوبیامو کسی ندید

مگه نمیگن آدما نون قلبشونو میخورن 

ولی تو این زندگی مگه نمیگن از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری برای من چرا برعکسه!! چرا خوبیامو کسی ...

آره اما قرار نیست از دست اونیکه بهش دادی پس بگیری جانم

اینکه همیشه منتظری جواب خوبیاتو بگیری یا قدر دانی بشه یعنی توام هدف مند خوبی کردی

سعی کن اگر کاری میتونی انجام بدی البته به اندازه توانت به جوری که صد خودتو بزاری ولی بخاطره حس خوبش نه برگشتنش

ولی تو لایق یه عشق پاک و خالص هستی:) قوی تر از همیشه بمون:) تو تا الانشم تونستی پس بقیشم میتونی از پ ...

این یبارم از پسش برمیام ولی نمی‌دونم تهش چیزی ازم میمونه یا نه... مرسی بخاطر قلب مهربونت❤️❤️

آره اما قرار نیست از دست اونیکه بهش دادی پس بگیری جانماینکه همیشه منتظری جواب خوبیاتو بگیری یا قدر د ...

خب آدم وقتی برای یکی صدشو می‌ذاره طبیعتاً توقع داره ازش

همونجوری که آدم وقتی لقمه دهن یکی می‌ذاره توقع نداره دستشو گاز بگیره...

خب آدم وقتی برای یکی صدشو می‌ذاره طبیعتاً توقع داره ازشهمونجوری که آدم وقتی لقمه دهن یکی می‌ذاره توق ...

لقمه دهن یه سگ ولگرد بزاری از بینشون ممکنه یکی دستتم گاز بگیره گوشتتم بکنه

باید بدونین برای کی چیکار میکنین البته که بعضی هم بعدا ذاتشون رو نشون میدن به مرور پس تا زمان زیادی نگذشته و از فیلترات رد نشده نکن کاری

نباید صدتو بزاری عزیزم پس خودت چی ؟ تو همه خودتو میزاری یعنی اون آدم نباشه بره تو چیزی ازت نمونده