2777
2789
عنوان

شده دلتون برای عزیزی تنگ بشه

63 بازدید | 3 پست

شب وقتی میشه دلم میگیره وقتی تنها میشم دق میکنم

وقتی یادم میوفته قلبم آتیش میگیره

تنها کسی که از ته دل منو دوست داشت تنها کسی که عاشقم بود آرزوش بود خوشبخت بشم اینو حتی خودم چندبار یواشکی شنیدم که به مادرم میگفت

عزیز من ،میتونست زنده باشه ولی سر هیچ و پوچ رفت نمیدونم شاید هم سرنوشتش اینجور بود

کاش قبل رفتنش میگفت بیا و میرفتم و تو بغلش های های گریه میکردم کاش میبوسیدمش کاش میگفتم دلم برات تنگ میشه برای آخرین بار جسم سردش رو رو سنگ غسالخانه دیدم 

و تصویرش میاد ذهنم مغزم قفل میکنه🖤🖤🖤😔

عزیز من، همه کس من بود.ای وای بر من،چقدر موقع بودنش قدرشو ندونستم و الان بعد رفتنش فهمیدم چه بر سرمون اومده!

اگر باردار نبودم و پسر کوچکم نبود شاید دیوونه میشدم😪🖤🖤😭😭😭😭😭😭

پدرم بعد رفتنت فهمیدمت 🖤

کاش تصویرت نفس می‌کشید 

هنوز هم وقتی میرم خونمون آرزوم میشه ببینمت و منو صدا بزنی

دلم برایت می‌گیرد عزیز دل من

دلم کمی پدر می‌خواهد.......همین

خدایا خودت مراقب پدرم باش

برای شادی روح عزیزان در گذشته صلوات

پدر#  

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزه پدرتو....پسر من از یکسالی بی پدر شد😪

ممنون خدا رفتگان شمام بیامرزه....

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم