2777
2789

نه قضاوتم کنید نه نصیحت

خودم عقل دارم و میفهمم و اینکه حتما مجبور بودم که به تین نتیجه رسیدم

پس الکی نظر ندین که نه من اذیت بشم نه خودتون مرسی خوشگلا

خب بریم سر اصل مطلب

💥ببینید من برج ۴ همین سال بود که الفااسلیم خریدم

وزن اولیه ام ۹۸ بود که یه دوره رو که تموم کردم توی برج ۵ شده بودم ۹۰ الی ۹۱

💥 بعد چون راضی بودم بازم الفااسلیم گرفتم و توی برج ۵ تا ۶ از ۹۰ ۹۱ کیلو شدم ۸۴ کیلو

بعد مشاوری که این دارو رو ازش گرفته بودم گفته بود تا سه دوره پشت سر هم مجازه

💥بعد برج ۶ تا ۷ که خوردم و ۱۰روز پیش تمومش کردم از ۸۴ کیلو رسیدم به ۸۰ اونم به زور

بعد به مشاوره زنگ زدم  گفت بدنت عادت کرده حالا و چربیای کهنه ات موندن و الان یک ماه به خودم استراحت بدم بعدش یه قرص دیگه بدن که دوزش بالاتر باشه و استپ نکنم

تورو خدا اونایی که اضافه وزن زیادی داشتن با قرص لاغر کرذن میشه بگن اینطوری مثل من شدن یا نه؟

همش توی استرسم😢😢😢

که نکنه کاملا استپ کنم وزنم بمونه روی ۸۰😟

من حداقل میخام ۱۰ کیلو دیگه کم کنم😭😭😭😭😭😭😭

شب و روز همش فکرم مشغوله

اگه تجربه دارین میشه بگین؟

شماها چی خوردین قرص؟

توروخدااااا تجربتونو بگین خواهش میکنم

من دوتا تاپیک در این مورد زدم ولی نتیجه ای نگرفتم😪😪😪

اصلا هم مشخص نبود که تبلیغ کردی😅😅🤦‍♀️

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قرص لاغر نکردم ولی اصولا همه رو یه وزنی استپ میکنند.باید یه مدت فکر کنم رژیم شک بگیری

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
مریضیا خانومکجاها سیر میکنین شماهااونقد حوصله ندارم که شما حرف بعدیتونم درسته

آره شما راست میگی

هرکس که بخواد ازاینجور قرصا استفاده کنه فقط و فقط بدن خودشو نابود کرده پس تبلیغ الکی نکن

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

والا ضرر که داره به نظرم ورزش کنید چون اگر بازم بخورید زیاد میشه لطفاً میگید از کجا تهیه کردید منم م ...

اخه من قبلا هر رژیمی گرفتم جوابی نگرفتم چون بدنم سوخت و سازش صفر بود 

کمکاری تیروئید خیلی شدیدی داشتم