2777
2789

سلام دوستان 

راستش همسر من خوبیهای زیادی داره اما ی اخلاق بدی داره ک بداخلاق و کمی بددهن و با کوچکترین عصبانیت ی چی می ندازه بیرون و دادم صداش هم بالاس خیلی عصبیت میکنه من باوجود دوقلوها کلا ضعف اعصاب دارم دیگ جای وای این کارا ندارم اینم بگم خودمم گاهی بهم می ریزم اما اصلا بددهن نیستم و کلا فحش نمیدم و اینکه خیلی فکرم درگیر دوقلو ها۵سالشون هست و خیلی لجباز هستند و خیلی هم باهم دعوامون میشه جیغ میزنن و عصبیمون کردن ولی شوهرم خیلی بدرفتار میکنه مثلا میان جلو تلویزیون داد میزنه همون بار اول برو اون ور یا مگس کش برمیداره الکی تهدیدشان میکنه یا جلو بقیه اگ کار اشتباه میکنن داد میزنه فحش میده کلا هست رفتار میکنه و اینکه وقتی بی پناه این رفتارش بیشتر ازینور من صبح تا شب با بچه هام میگه پول ندارم بزارم بچه ها رو کلاس خودمم میرفتم باشگاه میگه پول ندارم ب رم میگم ب رم سرکار نمیخوره یعنی کلا من برای نگهداری بچه ها انگار تو این دنیا هستم برای همین یکم بی انگیزه و عصبانی ام اما ن ب اندازه اون با این حساب فکرم خیلی درگیر ارتباط اون با بچه هاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر زندگی تو شبیه زندگی خواهرمه خواهر من دوقلو دختر داره که متولد ۹۸ هستن بعد قبل به دنیا اومدنشون رابطش با شوهرش خوب بود ولی بعد اونا رفتار دامادمون عین رفتار شوهر تو شده. تو جمع و اینا بچه هارو ضایع میکنه و اینا خواهرمم مثل تو میگه انگار فقط واسه نگهداری و پخت و پز و اینا تو این خونه هستم 

عزیزم قلق شوهرت دستت بیار اگه میتونی با حرف با کادو با ناز عشوه راضیش کن اخلاقشو تغییر بده خیلی طول ...

دقیقا درست میگی اما اینقدر دادم صداش حتی تو ی بحث کوچیک بالاس ک متاسفانه اینقدر بهم می ریزم ک میخوام خفش کنم 

دقیقا درست میگی اما اینقدر دادم صداش حتی تو ی بحث کوچیک بالاس ک متاسفانه اینقدر بهم می ریزم ک میخوام ...

عزیزم بخدا من دوتا چهارماهه دوساله دارم روانی شدم دست تنهام شوهرم محل نامیده شما تنها راحت صبوری و سیاست من تجربه میگه مردا فقط باید خر کرد 

وای چقدر زندگی تو شبیه زندگی خواهرمه خواهر من دوقلو دختر داره که متولد ۹۸ هستن بعد قبل به دنیا اومدن ...

میدونی احساس میکنم زیربار فشار اقتصادی فشار تربیتی فشار سر و صدا بچه ها بی اعصاب شدن من باز در مقابل خودم میتونم کنترل کنم اما در برخورد با بچه هام نه مثلا امشب دخترم میگفت بابا گوشیو بده شوهرم داد میزد نه برو اون ور دخترم گریه کرد اومد این ور خورد ب بچه همش شوهرم داد زد پدرسگ نگاه کن جلوتو آخه بچه ۵سال این رفتار نامردیه باهاش

عزیزم بخدا من دوتا چهارماهه دوساله دارم روانی شدم دست تنهام شوهرم محل نامیده شما تنها راحت صبوری و س ...

یعنی ب نظرت چیکار کنم مثلا میگه کلا خرج نکن البته وقتی پول کم داره وقتی داره خدایی چندبار بگم میده اما کلا باید کل کل نکنم حتی کوچکترین وگرنه تا ی هفته مثل روانیاس

ببخشید خوبی های شوهرت چیه؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

یعنی ب نظرت چیکار کنم مثلا میگه کلا خرج نکن البته وقتی پول کم داره وقتی داره خدایی چندبار بگم میده ا ...

عزیز بخدا به زن های بلاگر اینا نگاه نکن من کارم گریس پرده های زندگی مون من ریختم همش غر همش ناراحتی کردم وگرنه شوهرم اخلاقش خوب بود شما فقط سیاست داشته باش با زبون تا میتونی خرش کن اینجوریم نباشه لی لی به لالاش بزاری هوا برش داره