2777
2789

سلامم من قبلن یه چیز کوچولو تو سینه م داشتم اصن دکتر هم نرفتم بعضیا میگفتن کیسته چیزی نیست ولی الان چند روز اندازه یک مشت حتی خیلی بزرگ تر شده و خیلی سفته دستم میزنم درد میکنه سینه چپم هست قرمزم شده  سینه سمت چپم خیلی بزرگ تر از سمت راستمه دستمم باهاش درد میکنه صورتم کلنن جوش درآورده کل صورتم جوشی شده مجرد هم هستم ۱۹ سالمه خیلی هم دیر دیر پریود میشم 

لطفا جواب بدین چیکار کنم🙏

خیلی میترسم اگه تجربه دارین بگین😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای این همه ترس و اضطراب برید دکتر

همین دو هفته پیش رفتم پیش رکتر ریه گفت آسم داری ۳ چهار میلیون خرج دکترم شد الان یخورده دستم تنگه بخاطر همین نمی تونم برم تازه از طرفی هم میترسم برم چیزی باشه😔

همین دو هفته پیش رفتم پیش رکتر ریه گفت آسم داری ۳ چهار میلیون خرج دکترم شد الان یخورده دستم تنگه بخا ...

میتونی بری مرکز بهداشت اونجا رایگان یا باهزینه خیلی کم معایته میکنن 

برو دکتر عزیرم حتما احتمالا کیسته

واقعا الان نمی تونم دکتر برم یعنی خطرناک نیست؟؟

تو پریودمم خیلی تاخییر دارم الان یه هفته س درد پریود دارم بعضی وقتا ولی پریود نمیشم

ممنون میشم اگه جواب بدین

خوش خیمه احتمالا چون درد دارییه سونو بده حتمابعدم ازمایش هورمون و سونوی رحمچون جوشات و توده ات مربوط ...

یعنی سرطانهه؟

احتمالش هست چون پریود نمیشم اینجوری شده باشه؟