2777
2789
عنوان

دانشگاه راه دور قبل شدم چیکار کنم

270 بازدید | 29 پست

هم خوشحالم از اینکه تجربه جدیدیه با اینکه از رشتش خوشم نمیاد فقط خوشحالم که میتونم رو پای خودم وایسم و راه زندگیمو پیدا کنم ولی حدود۱۰ ساعت راهه یه شهر غریب یکم استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هزینش فعلا مهم نیست

منظورم به هزینش نبود منظورم اینه ازاد قبولی نداره بیشتر ثبت نامیه فقط واصلا نمیارزه بخوای شهر دور ازاد بزنی درس خوندن تو شهرای کوچیکی مثل اونجا ممکنه کسل کننده باشه جدا از اون هزینه رفت وامد واقعا زیاده هزینه دانشگاه وخوابگاه وخورد وخوراکم که بماند من که دولتی بودم وسه سال پیش واقعا دیگه نمیصرفید اخراش از من بهت نصیحت اگه رشته خیلی خوبیه به راه دور میارزه وگرنه اولویتت شهر خودت باشه شما علوم پایه رو تو شهر خودتم میتونی انتخاب کنی چرا ده ساعت راه وکلی سختی رو به جون بخری

منظورم به هزینش نبود منظورم اینه ازاد قبولی نداره بیشتر ثبت نامیه فقط واصلا نمیارزه بخوای شهر دور از ...

اره میدونم قصد کنکور مجدد دارم ولی یخ رشته دولتی تو زابل اوردم و اینجا ازاد پدرم گفت همینو بری بهتره

دولتی برو من دیکه چاره ای نداشتم اینجا اگه عطسه کنی باید پول بدب

اره از لحاظ دولتی بودنش خوبه و منم تو خونه بابام رفتارای خشنی داره

اما می ترسم میکروبیولوژی ازاد اینده بهتری داشته باسه و ...