2777
2789

امشب تولدمه 

مامان و بابام اصلا واسشون مهم نیست

خیلی دلم شکسته

نه کادویی نه کیکی

یهو دیدم بابام بدون هیچ اعتنایی بلند شد رفت خوابید

حتی یک تبریک بهم نگفتن

از مامانم پرسیدم چیشد چرا واسه تولدم حرکتی نزد گفت ول کن تولدتو امشب بابات خستس حوصله نداره

نمیدونم خب وقتی واستون مهم نیست چرا اصلا منو بدنیا اوردین؟ 

تنها مناسبتی که توی سال خیلی دوسش دارم تولدمه

حالا جالبیش اینجاست که دوستم خیلی گرم و صمیمی تر بهم تبریک گفت 

ینی دوستم بیشتر از خانوادم به شب تولدم اهمیت داد

بهشون گفتم واسه تولدم چه برنامه ای دارین گفتن تو که با رفیقات بیشتر بهت خوش میگذره با همونا برو واسه تولدت برنامه ریزی کن

خیلی واقعا ناراحتم کردن 

مطمئنم این از اون تولداس که تا اخر عمرم یادم میمونه چون گند خورد توش

واقعا حتی فکرشم نمیکردم توی روز تولدم گریم بگیره از بی توجهی خانوادم💔

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

بیخیال گلی نمی‌خوام بیشتر از این دلتو بکشنم ولی خیلیا همینن یکیشم خود منو درکت میکنم قشنگ میفهمم چی میگی حالا بگو ببینم چند سالت شد، تولدتم خیلی خیلی مبارک باشه ❤️😍 صد سال به این سال ها امیدوارم از امروز بهترین روزای زندگیتو تجربه کنی

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بیخیال گلی نمی‌خوام بیشتر از این دلتو بکشنم ولی خیلیا همینن یکیشم خود منو درکت میکنم قشنگ میفهمم چی ...

فدات شم مرسی 💗 دیگه رفتم تو 19 سال 🙂✨

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات شم مرسی 💗 دیگه رفتم تو 19 سال 🙂✨

پایدار باشی گلیی😍

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد