2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشتر گاهی وقتا 

بیشتر پارچه وچادری

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

انگشتر گاهی وقتا بیشتر پارچه وچادری

انگشتر بستگی به شرایط طرف داره 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

انگشتر طلا چی؟

طلا دیگه!! 

منظورت چیه؟ 

انگشتر طلا چی؟

اگر طرف دوماد پولدار باشه اره 

ولی اکثرا همینا رو می دن .

ما می گیم خلعت 

اکثرا دوماد به تزدیکان خودش هدیه سنگین تری می ده و گاها هم طلا 

ولی الان طلا گرون شده و نمی دن . قدبم ارزونی بود و کلا تووعروسی ها عروس غرق طلا می شد .‌