2777
2789

خانوما ممنون میشم راهنمایی کنید و بعدش تاپیک رو گزارش بزنید که پاک بشه 

فرض کنید یه خانوم و آقایی حوالی سی سال چند سال با هم رابطه دوستی داشتن و خانواده ها کم و بیش از این ارتباط خبر دارن 

اوایل دوستی یه سری اختلاف پیش میاد و خانواده دختر یه سری مخالفت ها داشتن و این اختلاف به خانواده ها کشیده میشه

اما دختر و پسر به رابطه شون ادامه میدن و رگ خواب هم دست شون میاد و سوتفاهم و اختلاف ها هم به مرور  برطرف میشه 

و طی این چند سال بیشتر خانواده دختر در جریان ارتباط شون بودن ولی این شکلی نبوده که خانواده پسر هم ندونن که این ارتباط هنوز ادامه داره 

و دلیل اینکه پسر زیاد خانوادش رو در جریان نمیزاشته این بوده که دخالتی صورت نگیره 

و این‌که خانواده پسر مذهبی هستن و روابط دوستی رو نمیپسندن

حالا توی این یک سال اخیر دو بار خانواده پسر به این اشاره کنن که ما برات کسی رو در نظر گرفتیم یا بگن ما برات کسی رو انتخاب میکنیم و تو هم بیا ببین میپسندی یا نه 

و پسر هم در جواب بگه نه من خودم انتخاب می‌کنم به وقتش میگم شما برید تحقیق کنید 

حالا که قضیه داره جدی میشه پسره بگه جلسه اول مادر و خواهرام بدون من بیان برای صحبت کردن

آیا شما جای دختر باشید از این موضوع که خانواده پسر این رابطه رو نادیده گرفتن و پیشنهاد دادن دلچرکین نمیشید ؟ 

اینجا یه پرانتز باز کنم که یک بار خواهر آقا پسر با هم دیده این دو نفر رو رفتار سرد و بی محلی داشته به دختره و پسره هم دست و پاش رو گم کرده

و تو پیج کاری مشترکی که دختر و پسر داشتن تا وقتی آقا پسر پست میزاشته خواهرا مدام لایک و کامنت و ... ولی وقتی دختر پست میزاره این موضوع خیلی کمرنگ میشه و حالت بی محلی پیدا میکنه و وقتی دختر اعتراض میکنه پسره میگه که تو دنبال حاشیه ای و موضع گرفتی در برابر خانواده من ...

به نظرتون توی این شرایط دختره حق داره نگران غرورش باشه و نتونه خیلی دید مثبتی داشته باشه ؟ 

و اصلا دختره حق داره ناراحت باشه از دست پسر و خانوادش یا نه ؟ 

یا حق با پسره ست که میگه داری بهونه گیری میکنی ؟ و حاشیه درست میکنی؟

لطفا بعد از راهنمایی گزارش بزنید که تاپیک پاک بشه 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

کاملا مشخصه خانواده پسر مخالفن

و اینو بدون تو فقط با پسر ازدواج نمیکنی و قطعا خانوادش مهمه اینجا

بهتره سعی کنی بعد از خواستگاري رسمی ازت یه مدت صیغه بخونید در حد نامزد تا ارتباط و رفت و امدت بیشتر بشه همچنین رفتارش با خانواده ش رو بسنجی از نزدیک

اما یادت باشه حتی محرم شدی هیچ رابطه ای نداشته باشی تا عقد رسمی

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا خانوادش مذهبی هستن دیگه شما هم از اول ارتباط اینو میدونستی الان هم اگر اقا رو دوست داری و مطمینی ک میتونه خوشبختت کنه دیگه باید یه سری مسایل و اختلاف ها رو قبول کنی ی جاهایی هم باید کوتاه بیای ک از همین اول بذر کینه و دشمنی کاشته نشه .

مطمینی پسر نوع رابطه با شما رو به خانوادش گفته؟؟؟ 

حس میکنم مخفی کرده که دست و پاش رو گم کرده یا اینکه خانواده مخالفتش رو اعلام کرده به ایشون  

و دوم اینکه درسته زندگی مشترک یعنی خانم و آقا ولی باور کنید خانواده ها واقعا مهم هستند چه زندگی هایی که فقط به خاطر خانواده ها از هم پاشیده نشده ، سعی کنید رضایت خانواده ها رو جلب کنید تا در آرامش بیشتری زندگی کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کاملا مشخصه خانواده پسر مخالفنو اینو بدون تو فقط با پسر ازدواج نمیکنی و قطعا خانوادش مهمه اینجابهتره ...

به نظرتون اینکه پسر مادر و خواهرشوهر بفرسته حالت اینو نداره که ببینه تازه دختره مورد پسند شون هست یا نه ؟ 

تو یه رابطه عاشقانه این رفتار معقوله به نظرت عزیزم ؟

اقا خانوادش مذهبی هستن دیگه شما هم از اول ارتباط اینو میدونستی الان هم اگر اقا رو دوست داری و مطمینی ...

ممنونم عزیزدلم 🙏💗

به نظرتون اینکه پسر مادر و خواهرشوهر بفرسته حالت اینو نداره که ببینه تازه دختره مورد پسند شون هست یا ...

نه عزیزم حساسی

اصولا اول خانواده بدون پسر میرن خواستگاری یجورایی میشه گفت میرن اجازه بگیرن

اون خانواده‌ هم حق طبیعیشه بخواد جدا از در نظر گرفتن رابطه دختر و پسر ب صورت چیزی که عرف جامعه هست یا رسم و رسومشون عمل کنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
مطمینی پسر نوع رابطه با شما رو به خانوادش گفته؟؟؟ حس میکنم مخفی کرده که دست و پاش رو گم کرده یا اینک ...

کاملا درست میگید عزیزم 

سن شون سی سال زمان ارتباط شون نزدیک ده سال

عزیزم این دو نفر الان دیگه زنوشوهر حساب میشن همه ی چم و خم همو یاد گرفتن فقط تعجب میکنم چرا خانواده ی پسر تو این مدت کنار نیومدن با این تصمیم

شما همینکه ۱۰ سال کنار همین یعنی زوج خوبی هستین

اگر همو دوست دارین خودتو برا ادااطوارهای خواهرشوهر و‌مادرشوهر اماده کن و بی خیالی طی کن.

لایک نمیکنن به درک

ولی یه ته و توه یه چیزی رو دربیار! ببین پسره وابسته ی خانواده شه یا نه؟ این مورد رو قشنگ میتونن پنهون کنن بعد ازدواج کار دست ادم بدن