خانوما ممنون میشم راهنمایی کنید و بعدش تاپیک رو گزارش بزنید که پاک بشه
فرض کنید یه خانوم و آقایی حوالی سی سال چند سال با هم رابطه دوستی داشتن و خانواده ها کم و بیش از این ارتباط خبر دارن
اوایل دوستی یه سری اختلاف پیش میاد و خانواده دختر یه سری مخالفت ها داشتن و این اختلاف به خانواده ها کشیده میشه
اما دختر و پسر به رابطه شون ادامه میدن و رگ خواب هم دست شون میاد و سوتفاهم و اختلاف ها هم به مرور برطرف میشه
و طی این چند سال بیشتر خانواده دختر در جریان ارتباط شون بودن ولی این شکلی نبوده که خانواده پسر هم ندونن که این ارتباط هنوز ادامه داره
و دلیل اینکه پسر زیاد خانوادش رو در جریان نمیزاشته این بوده که دخالتی صورت نگیره
و اینکه خانواده پسر مذهبی هستن و روابط دوستی رو نمیپسندن
حالا توی این یک سال اخیر دو بار خانواده پسر به این اشاره کنن که ما برات کسی رو در نظر گرفتیم یا بگن ما برات کسی رو انتخاب میکنیم و تو هم بیا ببین میپسندی یا نه
و پسر هم در جواب بگه نه من خودم انتخاب میکنم به وقتش میگم شما برید تحقیق کنید
حالا که قضیه داره جدی میشه پسره بگه جلسه اول مادر و خواهرام بدون من بیان برای صحبت کردن
آیا شما جای دختر باشید از این موضوع که خانواده پسر این رابطه رو نادیده گرفتن و پیشنهاد دادن دلچرکین نمیشید ؟
اینجا یه پرانتز باز کنم که یک بار خواهر آقا پسر با هم دیده این دو نفر رو رفتار سرد و بی محلی داشته به دختره و پسره هم دست و پاش رو گم کرده
و تو پیج کاری مشترکی که دختر و پسر داشتن تا وقتی آقا پسر پست میزاشته خواهرا مدام لایک و کامنت و ... ولی وقتی دختر پست میزاره این موضوع خیلی کمرنگ میشه و حالت بی محلی پیدا میکنه و وقتی دختر اعتراض میکنه پسره میگه که تو دنبال حاشیه ای و موضع گرفتی در برابر خانواده من ...
به نظرتون توی این شرایط دختره حق داره نگران غرورش باشه و نتونه خیلی دید مثبتی داشته باشه ؟
و اصلا دختره حق داره ناراحت باشه از دست پسر و خانوادش یا نه ؟
یا حق با پسره ست که میگه داری بهونه گیری میکنی ؟ و حاشیه درست میکنی؟
لطفا بعد از راهنمایی گزارش بزنید که تاپیک پاک بشه