2777
2789
عنوان

چهار سال کنکور تا مهندسی کامپوتر

174 بازدید | 15 پست

یچهااااا بلاخرهه منم رفتنی شدم به دانشگاه خداروشکرر 

تموم شد اون وضع اسفناک کنکورو ایناا  با اینکه دوس داشتم زیرشاخه علوم پزشکی باشه ولیی بازم شکر مث اینکه فسمت چیز دیگه اییه  دعا کنید فردا کارم درس شه 

وگرنه میفته بهمن ماه   

خیلی عجیبهه این همه از اون در به این در اخرش دانشکدمون  سرکوچس🤣🤣🤣🤣

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
چطور رفتی ؟؟ازمون ؟؟سوابق تحصیلی ؟؟ مبارکت

با ازمون روزانه اس 

بیچاره خالم باورش نمیشههه هی زنگ میزنه میپرسه

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رشتم تجربی بودالان دانشجومهندسی کامپیوترم نرم افزارترم 5

خوبه؟؟ درساش سخته؟؟ کارش چحوریه الان شاغلی؟؟ 

اگهدمن همون سال اول میرفتم امسال سالاخر بودم ۲۲ سالمه🥲😂😂

خوبه؟؟ درساش سخته؟؟ کارش چحوریه الان شاغلی؟؟ اگهدمن همون سال اول میرفتم امسال سالاخر بودم ۲۲ سالمه🥲 ...

منم یک سال پشت کنکوربودم

21سالمه

بله سخته زیادمن الان ازاسترس خوابم نمیبره فرداامتحان همش درس تازه درسم میخونی فقط درس نیس کاریادنمیدن عملی بایدهی بری دوره فنی حرفه ای وفلان مهندسی برق وکامپیوترسخت ترین رشته هاس واقعابایدتلاش کنی

من دانشجوام فعلن نمیخوام کارکنم

ولی دانشگاه رفتن خوبه محیطش وبچه هاش خوبن😂